Over Arbeidsmakelaar Pierik

Als jong persoon al actief en ondernemend in de wereld. Deze eigenschappen draag ik tot op de dag van vandaag bij mij en tekenen ook mijn werkwijze.
Ik ben graag actief, ben goed in het leggen van verbanden en pak dingen persoonlijk aan. Het vak recruitment is mij daarom op het lijf geschreven. 

Mijn aanpak begint bij de kandidaat en zijn of haar wensen; hoe weet ik deze zo goed mogelijk te vertalen naar een passende vacature? Daar ligt namelijk de echte uitdaging. Iedereen kan zomaar een werknemer plaatsen, maar de kracht ligt hem in het vinden van dé ideale werkplek. 
Daarom zoek ik in samenhang met de kandidaten en opdrachtgevers naar een "perfect match".

Ben jij ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact op!

Neem contact met ons op

Markveldebrink 126
7544VJ Enschede
+31640709805
levy@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij opzoek naar een leuke parttime baan binnen de schoonmaak en ben je woonachtig in Hengelo? Lees dan verder! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar interieurverzorgers in Hengelo en omstreken. Je zult komen te werken bij een bekende schoonmaakorganisatie uit de provincie, waar plezier in je werk en professionaliteit voorop komen.
Ben je op zoek naar een gevarieerde baan in de buurt van Haaksbergen? Onze opdrachtgever is momenteel op zoek naar een verkoop-/winkelmedewerker met communicatieve vaardigheden. Deze functie biedt voldoende uitdaging en afwisseling, zodat je je niet snel zal vervelen op de werkvloer. Je zal werkzaam zijn bij een bekend bedrijf in de regio, dat al vele jaren een uitstekende reputatie heeft opgebouwd op het gebied van de verkoop van voeding en dranken.
Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest om in de schoonmaaksector te werken en wil je graag zo snel mogelijk aan de slag? Lees dan snel verder! Wij zijn voor onze opdrachtgever opzoek naar schoonmakers in Enschede en omgeving. Je zult komen te werken bij een gerenommeerd schoonmaakbedrijf waar plezier en professionaliteit centraal staan!
Heb jij een passie voor het creëren en onderhouden van lichtinstallaties in stadions, sportverenigingen en clubs? Ben je enthousiast, gedreven en hou je wel van een gezellige vrijdagmiddag? Dan is de volgende functie absoluut geschikt voor jou!