Over Arbeidsmakelaar Levy Pierik

Als jong persoon al actief en ondernemend in de wereld. Deze eigenschappen draag ik tot op de dag van vandaag bij mij en tekenen ook mijn werkwijze.
Ik ben graag actief, ben goed in het leggen van verbanden en pak dingen persoonlijk aan. Het vak recruitment is mij daarom op het lijf geschreven. 

Mijn aanpak begint bij de kandidaat en zijn of haar wensen; hoe weet ik deze zo goed mogelijk te vertalen naar een passende vacature? Daar ligt namelijk de echte uitdaging. Iedereen kan zomaar een werknemer plaatsen, maar de kracht ligt hem in het vinden van dé ideale werkplek. 
Daarom zoek ik in samenhang met de kandidaten en opdrachtgevers naar een "perfect match".

Ben jij ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact op!

Neem contact met ons op

Markveldebrink 126
7544VJ Enschede
+31640709805
levy@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben je een ervaren werkvoorbereider en op zoek naar een bouwbedrijf waar je je ambities kunt waarmaken? Blijf dan zeker lezen!Je zult komen te werken bij een bedrijf dat constant in ontwikkeling blijft en investeert in haar toekomst en personeel. 
Ben jij of ken iemand wie ervaring heeft binnen het supermarktwezen? Lees dan snel verder!Voor onze opdrachtgever uit omgeving Haaksbergen, zijn wij opzoek naar een gemotiveerde vers medewerker.
Ben jij een (ervaren) productiemedewerker en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!
Ben jij (ervaren) productiemedewerker en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!