De coronacrisis heeft het solliciteren per video in een stroomversnelling gebracht. Sollicitatie-experts zijn ervan overtuigd dat videoselectie ook na de crisis een prominente rol blijft spelen. Waar moet je op letten als je solliciteert vanuit je huiskamer? Lukt het om zo een baan te bemachtigen?

Mooie ontwikkelingen! Niet eerder met pensioen door lichamelijke klachten, maar aanpassingen zodat je werk lichter wordt en je gezond blijft! In dit artikel van RD lees je hier meer over.

Het kabinet heeft met de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (“NOW”) een indrukwekkende subsidieregeling in het leven geroepen. Doel ervan is om werkgevers en werknemers door de coronacrisis heen te loodsen

In deze tijden op een veilige manier sollicitaties doen, het kan! Bij Arbeidsmakelaars zijn 100% van alles sollicitaties nu online. In een artikel op NOS.nl legt Nando Kasteleijn uit hoe dat gaat.

Grace en Ervina uit Indonesie zijn na bijna 10 jaar klaar met het sponsorprogramma. We zijn blij en dankbaar dat we dit voor hen hebben kunnen betekenen! 

Hendarin Mouselli is advocaat flexibele arbeid bij VRF Advocaten, promovenda aan de Universiteit Utrecht en lid van de Raad van de Orde Zeeland-West-Brabant. Daarnaast is zij spreker en schrijver over allerlei onderwerpen in de flexbranche. 

In deze column voor Flexmarkt schrijft ze haar zienswijze over verplichte arbeidsongeschikdheidsverzekering voor ZZP-ers.

Vandaag stond er een mooi bericht van CBS op NOS.nl. Gelukkig positief nieuws voor en over flexkrachten. Door de laatste berichten zou een flexkracht zich minderwaardig gaan voelen. Dat is niet nodig, de mensen die flexibel (willen) werken zorgen voor een economische groei waar iedereen profijt van heeft. En gelukkig blijkt het niet ongezond te zijn. Hieronder het bericht van CBS/NOS:

 

 

Duurzaam ondernemen, dat is veel in het nieuws. Maar hoe geef je daar handen en voeten aan? Hoe maak je het concreet?

Dit jaar hebben we samen met elkaar een schaatsteam samengesteld met schaatsers van Hoornbeeck en Henk Jan van der Weerd van Arbeidsmakelaars als coach. 

Arbeidsmakelaars heeft vanaf nu de mogelijkheid om DISC en Drijfverentesten af te nemen. Daarmee kunnen we u beter van advies dienen.

Op het kantoorpand dat we in Kampen huren liggen zonnepanelen. Deze zijn gelegd door onze relatie Zonnegilde uit Kampen.

In april 2019 maakte Henk Jan zijn tweede reis naar Noord Irak.