Over Arbeidsmakelaar Bandstra

Mijn missie is horeca ondernemingen en groothandels helpen aan gekwalificeerd personeel. Door de krapte op de markt is het lastig om aan personeel te komen. Hier wil ik graag op inspringen met mijn 15+jaar aan horeca ervaring en 2+ jaar aan ervaring in de detacheringswereld. Arbeidsbemiddeling vind ik onwijs leuk werk en om dit te kunnen combineren met mijn passie, horeca, is een gouden combinatie. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben weet u zeker dat u de aankomende jaren maar 1 aanspreek punt heeft, dat ben ik. Van A tot Z voer ik al de werkzaamheden uit om uw team zo sterk en efficient mogelijk te maken door de juiste kandidaat aan te leveren.

Voor een horecamedewerker of groothandel medewerker zoek ik ook het juiste bedrijf. Ik ga in gesprek met iemand om te kijken wat zijn of haar wensen zijn in een volgende uitdaging. Waar wil je jezelf in ontwikkelen, wat voor werkomstandigheden vind je fijn, waar wordt je nu echt blij van tijdens werken? Samen gaan we op zoek naar de juiste match om een geweldige carrière te starten.

Neem contact met ons op

De Fuke 6
8711 KR Workum
+31647062446
tiemen@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij een ervaren schoonmaker met passie voor de horeca? Heb je altijd al willen werken in een nieuwe organisatie waar je de kans krijgt om je eigen baan vorm te geven? Dan is dit jouw kans!
Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar je jouw administratieve vaardigheden kunt combineren met gastvrijheid? Wil je deel uitmaken van een splinternieuwe organisatie die zich richt op duurzaamheid, circulariteit en lokale ambachten? Dan is dit jouw kans!
Ben jij een restaurantmanager of leidinggevende bediening medewerker die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een gloednieuwe organisatie waar je samen met ons een uniek concept te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ben jij een gepassioneerde sous-chef? Heb je een drive om grenzen te verleggen en passie voor ambacht? Kan jij een chef ondersteunen en een team leiden? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou!