Over Arbeidsmakelaar Bandstra

Mijn missie is horeca ondernemingen en groothandels helpen aan gekwalificeerd personeel. Door de krapte op de markt is het lastig om aan personeel te komen. Hier wil ik graag op inspringen met mijn 15+jaar aan horeca ervaring en 2+ jaar aan ervaring in de detacheringswereld. Arbeidsbemiddeling vind ik onwijs leuk werk en om dit te kunnen combineren met mijn passie, horeca, is een gouden combinatie. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben weet u zeker dat u de aankomende jaren maar 1 aanspreek punt heeft, dat ben ik. Van A tot Z voer ik al de werkzaamheden uit om uw team zo sterk en efficient mogelijk te maken door de juiste kandidaat aan te leveren.

Voor een horecamedewerker of groothandel medewerker zoek ik ook het juiste bedrijf. Ik ga in gesprek met iemand om te kijken wat zijn of haar wensen zijn in een volgende uitdaging. Waar wil je jezelf in ontwikkelen, wat voor werkomstandigheden vind je fijn, waar wordt je nu echt blij van tijdens werken? Samen gaan we op zoek naar de juiste match om een geweldige carrière te starten.

Neem contact met ons op

De Fuke 6
8711 KR Workum
+31647062446
tiemen@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Werken als keuken hulp of hulp kok bij het nieuwste, hippe restaurant van Workum, LOEV? Dit is je kans! 
Wordt jij blij van werken met lokale producten, gasten serveren aan het water en werken in een gezellig team? Lees dan verder: 
Wil jij werken in de nieuwste hotspot van Workum LOEV als bedieningsmedewerker? Lees dan verder:
Wil jij werken in de nieuwste hotspot van zuid west friesland en de kans hebben om samen met het bedrijf te groeien naar grote successen? Lees dan verder: