Volledige vrijheid om jouw onderneming in de uitzendbranche te starten: jij kunt er bijna niet op wachten. 

Bij Arbeidsmakelaar krijg jij als ondernemer van je eigen uitzendbureau de kans om te komen tot je eigen levensvatbare onderneming. Je volgt introductie- en commerciële trainingen om je te ontwikkelen. De beloning van je inspanning is volledig voor jou. Wanneer jij de toekomst in wil met een succesvol bedrijf, dan ben jij hier aan het juiste adres. Is onze nieuwe onderneming Arbeidsmakelaar de Jong of Arbeidsmakelaar Jansen? Hoe dan ook, jouw achternaam past ongetwijfeld prima!

Jouw aanpak
Met jouw onderneming ga jij zelfstandig aan de slag met eventueel ondersteuning vanuit ons. Jij zet je eigen netwerk op poten en bindt klanten en kandidaten aan de onderneming. Het werk dat een recruiter iedere dag doet, doe jij ook 90% van jouw beschikbare tijd. De ene keer zoek je een kandidaat die perfect past bij de vacature die de klant heeft doorgegeven. Op andere momenten spreek je een kandidaat die niet past binnen een vacature die openstaat. Met hem of haar ga je dan de markt op voor de perfecte match. Verder houd jij je in ieder geval 40 uur in de week bezig met het:  

  • plegen van acquisitie;
  • houden van selectiegesprekken, zowel face-to-face als telefonisch;
  • werven van geschikte kandidaten;
  • basaal indelen van cao’s. 

Wat voor iemand zoeken we?
Naast dat jij natuurlijk heel erg commercieel bent ingesteld, ben jij een echte zelfstarter. Jij hebt de drive om voor de volle 100% voor je eigen onderneming te gaan. Je kunt jezelf op ieder moment van de dag stimuleren om door te pakken. Op eigen initiatief begin jij jouw nieuwe onderneming en ben jij nieuwsgierig naar klant en kandidaat. Jij bent in staat om de vraag achter de vraag te vinden en haalt in de kandidaat naar boven wat hij of zij nu echt zou willen. Daarnaast heb jij voor deze functie als ondernemer uitzendbranche ook nog:

  • minimaal een mbo+ -diploma; 
  • zo’n 3 à 5 jaar commerciële ervaring in een functie als recruiter, teamleider uitzendbureau of intercedent; 
  • wat spaargeld of een andere vorm van inkomsten. Wij vragen jou niet om een entree-fee, maar wanneer je bij ons geen omzet draait, heb je ook geen inkomen. No cure no pay, dus het is wel goed om iets achter de hand te hebben.

Hier gooi jij je lijnen uit
Sinds 2012 maakt Arbeidsmakelaar gebruik van een franchiseformule waarbij een groep ondernemers aangesloten is die er voor gekozen hebben om alle backofficezaken centraal te regelen. Hierdoor kan een Arbeidsmakelaar zich optimaal richten op het maken van de juiste 'match' tussen werkgever en werknemer.

Jij werkt bij jou thuis ergens in Nederland of op een kantoor dat jij zelf huurt. Werken doe jij voor het grootste gedeelte alleen, al kun je wel begeleiding krijgen als je daarom vraagt. Een voordeel van eigen baas zijn is natuurlijk dat jij wel zelf je werktijden kunt bepalen.

Dit ligt er op jou te wachten
Jouw inzet wordt gewaardeerd en daar staat uiteraard meer tegenover. Daarom krijg je van ons een:

  • de marge vanuit jouw uitzendomzet of vanuit jouw werving- en selectieomzet. Dit kan oplopen van € 0 tot € 100.000 euro op jaarbasis. 
  • vrijheid voor andere voorwaarden. Als onze ondernemer regel je verdere zaken als pensioenregeling en vrije dagen zelf. 


Ben jij de zelfstarter die wij zoeken?

Wij jij van deze kans gebruik maken en je eigen onderneming starten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je andere vragen? Geen punt, in dat geval kun je contact opnemen met Henk Jan van der Weerd. 


Neem contact op met:

Henk Jan van der Weerd 

Gildestraat 1
8263 AH, Kampen
06 100 290 16
henkjan@arbeidsmakelaar.nl