Over Arbeidsmakelaar Lorwa

Bent u op zoek naar een innovatieve oplossing voor uw personeelswerving in de technische sector?

Mijn naam is Michel Lorwa. Als franchiseondernemer bij Arbeidsmakelaars zet ik mijzelf in om talentvolle individuen te werven en te begeleiden naar een succesvolle carrière. Mijn missie is om niet alleen de juiste match te vinden tussen werkgevers en werknemers, maar ook om het potentieel van elk individu te ontdekken en hen te voorzien van de benodigde opleiding en/of cursussen om te excelleren in hun vakgebied.

Specialisme; Proces- en maakindustrie

Is de interesse bij u gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met +31 (0)6 53 52 99 30. 

Neem contact met ons op

Schorsmolenstraat 21
9723DZ Groningen
+31653529930
michel@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Word jij enthousiast van de combinatie elektrotechniek, werktuigbouwkunde én meet- en regeltechniek? Lees dan verder!
Ben jij de ervaren Process Engineer met de juiste blik op de toekomst?
Als Projectleider Warmte Infra beschik je over sterke analytische vaardigheden en behoud je altijd het overzicht. Je communiceert helder en duidelijk en bent gefocust op het behalen van resultaten. Als een echte bruggenbouwer schroom je niet om mensen aan te spreken, maar je doet dit op een manier die anderen meeneemt.
In de rol van Lead Electrical Engineer Hoogspanning ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van nieuwe hoogspanningsstations, uitbreidingen of renovaties. Je focus ligt op hoogspanningsstations, verbindingen van meer dan 110 kV en de bijbehorende ondersteunende systemen.