Arbeidsmakelaars investeert in jou... als jij dat ook wilt doen!

Arbeidsmakelaars en Arbeidskrachtig werken nauw samen. Samen met jou kunnen we kijken naar de ontwikkelingsmogelijkheden die er voor jou kunnen zijn. Dat vergt investering van tijd en soms geld. Voorafgaande aan training en opleiding kijken jij, de arbeidsmakelaar en mogelijk de coach/trainer met jou naar welke kanten je wilt ontwikkelen en waarom. Samen maken we met jou de inschatting wat de effecten van ontwikkeling hierin zijn. Soms komt het voor dat we gebruik maken van de DISC/Drijfverentest van HRM Profielen (www.hrmprofielen.nl). De uitkomsten van deze testen geven een goed beeld van jouw gedragsfactoren en innerlijke motivatoren. De gecertificeerde consulent zal de uitkomsten gedegen met je doorspreken. 

Ontwikkelingsmogelijkheden:

Telefonische training solliciteren
In deze korte training per telefoon leer je hoe je jezelf beter kunt presenteren in de sollicitatieprocedure. Deze training neemt maximaal 30 minuten van je tijd. Voor een bedrag van € 25 ben je goed voorbereid voor je sollicitatie. 

Succesvolle acquisitie
Actief luisteren, goede vragen stellen, juist argumenteren, effectief met bezwaren omgaan, de juiste afspraak maken en goed kunnen afsluiten. Dat zijn de vaardigheden die een commerciële topper moet beheersen. En dat leer je (beter) in deze training van 2 maal 2 dagen. Vraag naar datums en investering.

Klantgericht telefoneren
In deze training leer je een goede gespreksopening maken, omgaan met bezwaren van de klant, gericht argumenteren en succesvol de deal sluiten. De training is per telefoon met email-ondersteuning. De training wordt afgesloten met tips specifiek op jou gericht. Jouw investering is 1 dagdeel en € 50.

Praktisch leidinggeven
Ben jij aankomende manager en wil je graag praktische inzichten en vaardigheden opdoen? Dan is deze 2-daagse training iets voor jou! Je leert basisvaardigheden zoals coachen van medewerkers, selectiegesprekken, beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken. Maar bovenal leer je beter je eigen kwaliteiten en vervormingen kennen. Na deze training ben je klaar om te starten als manager (of niet…)

Timemanagement
Volle agenda, volle mailbox, vol hoofd... Er komen steeds meer prikkels op de moderne medewerker af. In deze workshop leer je basale inzichten en vaardigheden die leiden tot een beheerste agenda, lege (!) mailbox en een opgeruimd hoofd. En dat kost je maar 1 dag en € 100. 

Zelfkennis door middel van kernkwaliteiten 
Meer inzicht in je eigen kwaliteiten en vervormingen. Dat is geweldig! Zodat je zelf beter weet waar je goed in bent, waar je jezelf in kan ontwikkelen. Ook kun je dit goed gebruiken in sollicitatiegesprekken. In 1 dagdeel kom je achter je 10 belangrijkste kwaliteiten. Vraag naar datums en investering.

Omgaan met agressie
Op deze agressie reageren is lastig. Vaak heeft een ieder van ons een eigen manier van omgaan met agressie die niet altijd even effectief is. Dat kan leiden tot vergroten van de agressie en kan zelfs gevaarlijk zijn! In deze training die leer je bewust te worden van je eigen gedrag en hoe je daarmee de ander positief kunt sturen. Door middel van simulaties en rollenspellen met acteur Shahram Sabetzadeh leer je veel over het eigen gedrag en hoe je door aanpassingen de agressie kunnen verminderen. Vraag naar datums en investering.