Over Arbeidsmakelaar Hondema

Mijn naam is Jelle Hondema. Als intermediair en ondernemer op de arbeidsmarkt ligt mijn passie bij de maakindustrie. Zowel voor nationaal als internationaal opererende klanten, van MKB-bedrijf tot multinational, heb ik gedurende 25 jaar vraag en aanbod bij elkaar mogen brengen. De laatste 7 jaar ook betrokken geweest bij de nieuwe maakindustrie door een Haarlemse leegstandslocatie te helpen her-ontwikkelen tot een vestigingslocatie voor innovatieve en circulaire maakbedrijven. Of het nu gaat om de duurzame, smart of circulaire projecten er zijn altijd capabele en enthousiaste mensen nodig. Ik vind het ontzettend leuk kandidaten en opdrachtgevers met elkaar te verbinden.

Ook voor de zogenaamde krapteberoepen is er tegenwoordig een oplossing te vinden. Dankzij het matchen op skills kunnen we het aantal passende kandidaten fors uitbreiden. Regelmatig komen we met behulp van een aanvullende training en/of opleiding toch tot een succesvolle match.

Voor bemiddeling in de sectoren: energie - automotive – machine- en apparatenbouw – bouw & infra – metalektro – transport & logistiek, neem contact (06 53 229 189) op of stuur een e-mail naar jelle@arbeidsmakelaar.nl. We gaan direct voor je aan de slag!

Neem contact met ons op

Haarlemmerstraatweg 79
1165MK Halfweg
0653229189
jelle@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Onze klant zoekt iemand met een technische en commerciële instelling en de vaardigheid om op conceptueel niveau met een machinebouwer te communiceren, die beschikt over een zelfstandige en proactieve werkhouding. Een goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste; beheersing van het Duits is een pré. Tenslotte ben je bereid om te reizen, binnen Nederland en soms in het buitenland.

Tijdens de Dutch Grand Prix dagen op 3, 4 en 5 september a.s. zijn er een groot aantal P+R-parkeerterreinnen in de omgeving waar je jouw auto of motor kunt parkeren of je kan laten afzetten. Voor motorrijders zijn voorzieningen voor het opbergen van motorkleding en helm aanwezig. Op P+R Beverwijk parkeren bezoekers hun voertuig en maken vervolgens gebruik van een pendelbus die via een ‘priority lane’ (vrijgehouden route) naar het pendelbustransferium in Zandvoort rijdt. Vanaf het pendelbustransferium is het ongeveer 10-15 minuten lopen naar de ingang van Circuit Zandvoort (afhankelijk van jouw gate).

Op deze parkeerterreinen krijgen de bezoekers op basis van een toegestuurde voucher een parkeerplek toegewezen en worden ze na afloop weer begeleid vanaf de P+R locatie.

Accountmanager Zuid-Nederland

Onze klant is gevestigd in het oostelijk deel van Nederland. Het bedrijf houdt zich bezig met handelsactiviteiten op het gebied van (synthetische, minerale en plantaardige) metaalbewerkingsvloeistoffen en reinigingsmiddelen voor de metaalindustrie en brengt reiniging- en filtratie apparatuur op de markt. Dit zijn onder andere vloeibare gereedschappen en verantwoorde reinigingschemicaliën die gebruikt worden voor high tech oppervlaktebehandeling. Voor de voedingsmiddelen industrie levert men calciumstabilisatoren en antischuim middelen evenals voor levensmiddelen: oliën en vetten.

Als accountmanager ben je bij onze klant verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen binnen jouw regio. Samen met de directie bepaal je de strategie. Je brengt eigen voorstellen in, onderhandelt en sluit ‘de deal’. Je verzorgt de acquisitie van nieuwe afnemers in de metaalverwerkende industrie en gaat voor het verhogen van de omzet binnen jouw regio. Je spoort nieuwe projecten op, bereidt offertes voor en zorgt voor de opvolging.

Je onderhoudt de CRM-software en de relatiedatabase, houdt overzicht, plant en rapporteert. Je enthousiasmeert mensen, draagt visie uit en leidt. Je beschikt je over goede verkooptechnieken. Je hebt lef, humor en bent niet bang om ‘deuren in te trappen’. Je bent flexibel. Het ene moment heb je je stofjas aan en sta je te graaien in de olie. Het andere moment sta je op een beurs. Het kan zijn dat je vroeg moet beginnen en soms laat thuis bent.