Over Arbeidsmakelaar Hondema

Mijn naam is Jelle Hondema. Als intermediair en ondernemer op de arbeidsmarkt ligt mijn passie bij de maakindustrie. Zowel voor nationaal als internationaal opererende klanten, van MKB-bedrijf tot multinational, heb ik gedurende 25 jaar vraag en aanbod bij elkaar mogen brengen. De laatste 7 jaar ook betrokken geweest bij de nieuwe maakindustrie door een Haarlemse leegstandslocatie te helpen her-ontwikkelen tot een vestigingslocatie voor innovatieve en circulaire maakbedrijven. Of het nu gaat om de duurzame, smart of circulaire projecten er zijn altijd capabele en enthousiaste mensen nodig. Ik vind het ontzettend leuk kandidaten en opdrachtgevers met elkaar te verbinden.

Ook voor de zogenaamde krapteberoepen is er tegenwoordig een oplossing te vinden. Dankzij het matchen op skills kunnen we het aantal passende kandidaten fors uitbreiden. Regelmatig komen we met behulp van een aanvullende training en/of opleiding toch tot een succesvolle match.

Voor bemiddeling in de sectoren: energie - automotive – machine- en apparatenbouw – bouw & infra – metalektro – transport & logistiek, neem contact (06 53 229 189) op of stuur een e-mail naar jelle@arbeidsmakelaar.nl. We gaan direct voor je aan de slag!

Neem contact met ons op

Haarlemmerstraatweg 79
1165MK Halfweg
+31653229189
jelle@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij een ervaren CNC Frezer en wil jij uitgedaagd worden om technisch precisie werk te leveren met veel variatie in de producten die je maakt? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou.
Ben jij analytisch sterk, resultaatgericht en wil je actief bijdragen aan verduurzaming? Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze functie als Chemisch Technoloog!
Ben jij een ervaren Constructiebankwerker/Lasser en hou jij van uitdagend constructie- en laswerk met veel variatie in de producten die je maakt? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou!