Over Arbeidsmakelaar Hondema

Mijn naam is Jelle Hondema. Als intermediair en ondernemer op de arbeidsmarkt ligt mijn passie bij de maakindustrie. Zowel voor nationaal als internationaal opererende klanten, van MKB-bedrijf tot multinational, heb ik gedurende 25 jaar vraag en aanbod bij elkaar mogen brengen. De laatste 7 jaar ook betrokken geweest bij de nieuwe maakindustrie door een Haarlemse leegstandslocatie te helpen her-ontwikkelen tot een vestigingslocatie voor innovatieve en circulaire maakbedrijven. Of het nu gaat om de duurzame, smart of circulaire projecten er zijn altijd capabele en enthousiaste mensen nodig. Ik vind het ontzettend leuk kandidaten en opdrachtgevers met elkaar te verbinden.

Ook voor de zogenaamde krapteberoepen is er tegenwoordig een oplossing te vinden. Dankzij het matchen op skills kunnen we het aantal passende kandidaten fors uitbreiden. Regelmatig komen we met behulp van een aanvullende training en/of opleiding toch tot een succesvolle match.

Voor bemiddeling in de sectoren: energie - automotive – machine- en apparatenbouw – bouw & infra – metalektro – transport & logistiek, neem contact (06 53 229 189) op of stuur een e-mail naar jelle@arbeidsmakelaar.nl. We gaan direct voor je aan de slag!

Neem contact met ons op

Haarlemmerstraatweg 79
1165MK Halfweg
+31653229189
jelle@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij dienstverlenend, zie je het werk liggen en grijp jij kansen om de klant te verrassen? Dan is deze afwisselende functie perfect voor jou!
Jouw doel? De klant begeleiden en een klantreis realiseren die boven de verwachting uitstijgt! Tegelijkertijd zet je je als Binnendienst Medewerker in om de omzet te verhogen en (toekomstige) kansen te herkennen.
Ben jij een verbinder die het een uitdaging vindt om als controller de financiële afdeling professioneel op te zetten en door te ontwikkelen? Dan hebben wij een unieke kans voor jou. Je gaat de financiële processen in kaart brengen en optimaliseren. Als lid van het MT creëer je draagvlak binnen zowel de Nederlandse vestiging als het Zwitserse hoofdkantoor.
Vind jij het een uitdaging om haalbare offertes op te stellen vanuit zowel het technische- als het kostenperspectief om de klanttevredenheid te verzekeren? Dan ben jij de Technical Support Engineer die wij zoeken!