Wat kunnen Arbeidsmakelaars voor u betekenen?

De arbeidsmarkt is in beweging. Continu en steeds sneller. Dat roept vragen op voor de (nabije) toekomst. Digitalisering, vergrijzing, veranderende vraag naar vaardigheden, robotisering, arbeidsmigratie en globalisering. Daar komen vraagstukken uit voor werkgevers. 

Wat hetzelfde blijft is dat de mens het verschil blijft maken. Persoonseigenschappen en vaardigheden worden wel steeds belangrijker. 

Arbeidsmakelaars brengen uw vraag en het aanbod bijeen. Onafhankelijk. Onpartijdig. Bemiddelend. Dus zoekend naar de beste oplossing. Voor u. Daardoor gaan we op zoek naar de juiste kandidaten. Niet alleen beoordelen op werkervaring maar ook steeds meer op vaardigheden en persoonlijkheid.

De Arbeidsmakelaars zijn een groep ondernemers die er voor gekozen hebben om alle backoffice zaken centraal te regelen. Zodat ze elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod.

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Omdat de juiste match centraal staat (de juiste mens op de juiste plek op het juiste tijdstip) vinden wij het niet belangrijk welk afrekenmodel daar aan vast zit. Het uitgangspunt is welk model het beste bij de situatie past. Onder meer is mogelijk:

Vormen waarbij u niet de juridisch werkgever bent:

  • uitzenden
  • detacheren
  • zzp 

(als onze uitzendkrachten worden verloond onder ABU lidmaatschap en de administratie wordt periodiek gecontroleerd onder SNA NEN 440-1. VCU is een mogelijkheid)


Vormen waarbij uw organisatie de juridisch werkgever is:

  • werving & selectie op basis van fee;
  • werving en selectie met gespreide fee.


Onze wervingskracht is landelijk. Vanuit 9 locaties werken 16 mensen die werven en selecteren door Nederland. Onze dienstverlening loopt van Limburg tot Groningen. Laat u eens verrassen en schakel ons in!


Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH, Kampen
061009016
info@arbeidsmakelaar.nl