Over Arbeidsmakelaar Van Kasteel

Sinds 2012 ben ik ondernemer. Begonnen met koude acquisitie voor derden ben ik vanwege mijn ambities mij verder gaan ontwikkelen in de sales. Uiteindelijk heeft dat geleid tot het starten van Arbeidsmakelaar Van Kasteel. Dit omdat in het recruitment vak alles qua communicatie bij elkaar komt. 


Door mijn sales ervaring, opgedaan bij verschillende opdrachtgevers in de logistiek en IT-branche, heb ik goed inzicht gekregen hoe processen lopen en wat belangrijk is voor kandidaten en werkgevers. Ik let hierbij ook sterk op de match met de bedrijfscultuur. 


Wilt u ervaren hoe het is om samen te werken met Arbeidsmakelaar Van Kasteel? Neem dan contact met mij op!

Neem contact met ons op

Duivenkamp 794
3607WB Maarssen
+31621554456
david@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Kom jij ons helpen onze ambitie om ’s werelds meest betrouwbare IT-Servicepartner te worden waar te maken? En te zorgen dat we bedrijfsinnovatie en groei voor onze klanten mogelijk blijven maken.
OOk VOOR ZZP,ERS   Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een must! As a project manager you’ll be expected to manage and support several smaller projects within the organization and doing a lot of administrative stuff, etc….   Projects :  Different projects in Cloud (Azure and Microsoft 365), Platform Operations and Global IT Service Management Programs.   And also taking over projects from other Project Managers
Functie: Security consultant GRC Locatie: Utrecht/Remote Start: 01-04-2022 Duur: 9 maanden Verlenging: optioneel Uren: 24-40 uur per week Tarief: marktconform Aanbieden tot: 28-02-2022, 12.00 uur   Opdracht omschrijving: Werkzaamheden: De rol kan het beste omschreven worden als een (technisch) ISO om het beleid te schrijven gericht op data classificatie en data loss prevention (DLP). De organisatie is een verzekeraar, maar geenszins een traditionele - er staat heel veel te gebeuren. Momenteel zijn ze in een groot security traject actief in samenwerking met de Nederlandsche Bank, om middels een gezamenlijke partner het DLP onderdeel verder te implementeren. Jij werkt dus voor een bedrijf dat hierin echt een regie organisatie is, waar jij verantwoordelijk bent voor het beleid dat daaromheen geschreven moet worden.
Opdrachtbeschrijving: Als Solution Architect Infrastructuur - aandachtsgebied Netwerk en Connectivity - ben je de verbindende factor tussen opdrachtgever en klant. Je realiseert ontwerpen op basis van de aangeleverde (niet)functionele vereisten. Je houdt hierbij rekening met de toekomstige beheersbaarheid en het verminderen van complexiteit. Je doet dit door zoveel mogelijk bestaande gestandaardiseerde diensten en producten in te zetten. Je bent erg goed in het vinden van de juiste balans op het spanningsvlak tussen vereisten en mogelijkheden.