Over Arbeidsmakelaar Van Kasteel

Sinds 2012 ben ik ondernemer. Begonnen met koude acquisitie voor derden ben ik vanwege mijn ambities mij verder gaan ontwikkelen in de sales. Uiteindelijk heeft dat geleid tot het starten van Arbeidsmakelaar Van Kasteel. Dit omdat in het recruitment vak alles qua communicatie bij elkaar komt. 


Door mijn sales ervaring, opgedaan bij verschillende opdrachtgevers in de logistiek en IT-branche, heb ik goed inzicht gekregen hoe processen lopen en wat belangrijk is voor kandidaten en werkgevers. Ik let hierbij ook sterk op de match met de bedrijfscultuur. 


Wilt u ervaren hoe het is om samen te werken met Arbeidsmakelaar Van Kasteel? Neem dan contact met mij op!

Neem contact met ons op

Duivenkamp 794
3607WB Maarssen
+31621554456
david@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Als SAP consultant werk je voor en mét de klant. Je analyseert bedrijfsprocessen, ziet mogelijkheden voor verbetering aan de hand van onze IT oplossingen en je kunt deze enthousiast en overtuigend aan de klant presenteren. Je bent betrokken in alle fases van een project, vanaf de initiatie tot en met het live gaan en de nazorg. Bij deze organisatie werken gedreven professionals, stuk voor stuk experts in hun eigen vakgebied. Zij delen hun kennis en ervaring graag met jou. Wij hebben al meer dan 400 young professionals succesvol begeleid.   
Wat staat je te wachten als sales medewerker? Voor deze bijbaan ga je outbound en inbound gesprekken voeren, dat houd in de je gaat bellen maar ook gebeld word met vragen zodat je de vraagstukken behandeld.
Ben jij die nauwkeurige en stressbestendige aangifte medewerker naar wie wij op zoek zijn? En wil jij deel uitmaken van een professioneel, gedreven, jong, gezellig team?Als aangifte medewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van (complexe) aangiftes en het geven van minder complexe belastingadviezen, bied je ondersteunende werkzaamheden op het gebied van fiscale vraagstukken, bezwaarschriften en adviezen.   
Ben jij een aanpakker die niet alleen flexibel is, maar ook communicatief vaardig? Dan is dit misschien een leuke baan voor je! We zoeken iemand die klantgericht is en stressbestendig.De financieel administratief medewerker is medeverantwoordelijk voor de financiële administratie. Zij/hij beheert zowel de debiteuren- als crediteurenadministratie. Maakt verkoopfacturen en verstuurt deze vanuit de administratie naar de klanten.