Over Arbeidsmakelaar Kroese

Als zelfstandig arbeidsbemiddelaar verbind ik organisaties en kandidaten. Via Arbeidsmakelaars bied ik de mogelijkheid tot werving en selectie, uitzenden, detacheren en het bemiddelen van ZZP-ers.

Ik heb meerdere jaren ervaring in de uitzendbranche opgedaan, met als expertise profielen binnen de overheid en semi-overheid. Het vinden van zeer specifieke profielen is altijd mijn kracht geweest. Hier krijg ik veel energie van en ik verbind graag organisaties en kandidaten met een expertise. Daarnaast verlies ik niet de kenmerken en persoonlijkheid van de organisatie uit het oog. Samen zorgt dit voor een mooie duurzame match!  Ik heb het met veel plezier altijd vacatures vervuld en nu de stap gezet om als zelfstandige verder te gaan. Daarmee kan ik meer tijd een aandacht bieden aan maatwerk en aan het bemiddelen van verschillende klanten en kandidaten.

Ben jij op zoek naar een zelfstandig recruiter die je kan helpen met het vervullen van die éne moeilijke vacature? Of heb je behoefte aan flexibel personeel of kandidaten voor een freelance/interim opdracht?
Dan kom ik graag met je in contact!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263AH Kampen
0683615706
kroese@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Voor een leuke jonge organisatie die gespecialiseerd is in de verkoop van meubelen zijn we op zoek naar Commercieel medewerker klantenservice. Ben jij klantvriendelijk en een commercieel talent? Heb je ervaring op gebied van administratie, klantenservice en sales? Lees dan snel verder!

Voor meerdere organisaties zijn we doorlopend op zoek naar ICT Servicedesk medewerkers.
Heb jij ervaring op gebied van ICT en ben jij klantvriendelijk? Lees dan snel verder. 

Voor de Gemeente Zwartewaterland zijn we op zoek naar een parttime medewerker Frontoffice Burgerzaken. Het gaat om een parrtime functie voor 28 uur per week. De startdatum is per direct. 

Voor een gezellig familiebedrijf zijn we op zoek naar twee fulltime Zelfstandig Elektro Monteurs. Ben je een ervaren elektro monteur en op zoek naar leuke nieuwe baan? Bij deze leuke werkgever zit je zeker op je plek! Ze scoren maar liefst een 10 op werknemerstevredenheid.