Over Arbeidsmakelaar Kroese

Als zelfstandig arbeidsbemiddelaar verbind ik organisaties en kandidaten. Via Arbeidsmakelaars bied ik de mogelijkheid tot werving en selectie, uitzenden, detacheren en het bemiddelen van ZZP-ers.

Ik heb meerdere jaren ervaring in de uitzendbranche opgedaan, met als expertise profielen binnen de overheid en semi-overheid. Het vinden van zeer specifieke profielen is altijd mijn kracht geweest. Hier krijg ik veel energie van en ik verbind graag organisaties en kandidaten met een expertise. Daarnaast verlies ik niet de kenmerken en persoonlijkheid van de organisatie uit het oog. Samen zorgt dit voor een mooie duurzame match!  Ik heb het met veel plezier altijd vacatures vervuld en nu de stap gezet om als zelfstandige verder te gaan. Daarmee kan ik meer tijd een aandacht bieden aan maatwerk en aan het bemiddelen van verschillende klanten en kandidaten.

Ben jij op zoek naar een zelfstandig recruiter die je kan helpen met het vervullen van die éne moeilijke vacature? Of heb je behoefte aan flexibel personeel of kandidaten voor een freelance/interim opdracht?
Dan kom ik graag met je in contact!

Neem contact met ons op

Irisstraat 107
7581TW Losser
+31683615706
kroese@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Bij een gezellig familiebedrijf in Woerden zijn we op zoek naar een Zelfstandig Monteur Elektrotechniek.Ben jij een ervaren elektromonteur en werk je graag zelfstandig aan grote klussen in de renovatie en utiliteitsbouw? Lees dan snel verder!
Voor Coddin Webdevelopment zijn we op zoek naar een medior Developer die graag op verschillende projecten werkt.Ben jij een allround developer met een aantal jaren werkervaring en zoek je een nieuwe uitdaging bij een organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden en afwisselende werkzaamheden? Lees dan snel verder!
Bij een leuke dynamische organisatie in Leeuwarden zijn we op zoek naar uitvoerder(s) in de isolatie van bestaande woningen! Heb je ervaring in deze branche of ben heb je andere technische ervaring? lees dan snel verder!