Over Arbeidsmakelaar Kroese

Als zelfstandig arbeidsbemiddelaar verbind ik organisaties en kandidaten. Via Arbeidsmakelaars bied ik de mogelijkheid tot werving en selectie, uitzenden, detacheren en het bemiddelen van ZZP-ers.

Ik heb meerdere jaren ervaring in de uitzendbranche opgedaan, met als expertise profielen binnen de overheid en semi-overheid. Het vinden van zeer specifieke profielen is altijd mijn kracht geweest. Hier krijg ik veel energie van en ik verbind graag organisaties en kandidaten met een expertise. Daarnaast verlies ik niet de kenmerken en persoonlijkheid van de organisatie uit het oog. Samen zorgt dit voor een mooie duurzame match!  Ik heb het met veel plezier altijd vacatures vervuld en nu de stap gezet om als zelfstandige verder te gaan. Daarmee kan ik meer tijd een aandacht bieden aan maatwerk en aan het bemiddelen van verschillende klanten en kandidaten.

Ben jij op zoek naar een zelfstandig recruiter die je kan helpen met het vervullen van die éne moeilijke vacature? Of heb je behoefte aan flexibel personeel of kandidaten voor een freelance/interim opdracht?
Dan kom ik graag met je in contact!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263AH Kampen
+31683615706
kroese@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Voor Coddin Webdevelopment zijn we op zoek naar een medior Developer die ervaring heeft met o.a. PHP en React en die graag op verschillende projecten werkt. Ben jij een allround developer met een aantal jaren werkervaring en zoek je een nieuwe uitdaging bij een organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden en afwisselende werkzaamheden? Lees dan snel verder!
Voor een organisatie in omgeving Den Haag zijn we op zoek naar een enthousiaste HR medewerker Servicedesk. Heb jij al HR ervaring opgedaan en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Lees dan snel verder!
Voor Coddin Webdevelopment zijn we op zoek naar een medior Developer die graag op verschillende projecten werkt. Ben jij een allround developer met een aantal jaren werkervaring en zoek je een nieuwe uitdaging bij een organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden en afwisselende werkzaamheden? Lees dan snel verder!
Bij een gezellig familiebedrijf te Woerden zijn we op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek. Ben jij op zoek naar een mooie zelfstandige functie waarin je veel passie voor techniek kan toepassen? Lees dan snel verder!