Over Arbeidsmakelaar Kroese

Als zelfstandig arbeidsbemiddelaar verbind ik organisaties en kandidaten. Via Arbeidsmakelaars bied ik de mogelijkheid tot werving en selectie, uitzenden, detacheren en het bemiddelen van ZZP-ers.

Ik heb meerdere jaren ervaring in de uitzendbranche opgedaan, met als expertise profielen binnen de overheid en semi-overheid. Het vinden van zeer specifieke profielen is altijd mijn kracht geweest. Hier krijg ik veel energie van en ik verbind graag organisaties en kandidaten met een expertise. Daarnaast verlies ik niet de kenmerken en persoonlijkheid van de organisatie uit het oog. Samen zorgt dit voor een mooie duurzame match!  Ik heb het met veel plezier altijd vacatures vervuld en nu de stap gezet om als zelfstandige verder te gaan. Daarmee kan ik meer tijd een aandacht bieden aan maatwerk en aan het bemiddelen van verschillende klanten en kandidaten.

Ben jij op zoek naar een zelfstandig recruiter die je kan helpen met het vervullen van die éne moeilijke vacature? Of heb je behoefte aan flexibel personeel of kandidaten voor een freelance/interim opdracht?
Dan kom ik graag met je in contact!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263AH Kampen
0683615706
kroese@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Voor een semi-overheid organisatie in Apeldoorn zijn we op zoek naar een Servicedesk ICT medewerker!
Ben jij per direct fulltime beschikbaar en heb je al werkervaring op gebied van servicedesk medewerker? lees dan snel verder!

Voor een jonge groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de isolatie van woningen in Klundert en Hoorn zijn we op zoek naar een (meewerkend) Voorman voor 40 uur per week. 
 

Bij een leuke dynamische organisatie in Oldenzaal zijn we op zoek naar uitvoerder(s) in de isolatie van bestaande woningen! Heb je ervaring en ben je snel beschikbaar ? lees dan snel verder!

Voor verschillende gemeenten in Overijssel zijn we doorlopend op zoek naar ervaren WMO Consulenten.
Heb je interesse? lees dan snel verder!