Over Arbeidsmakelaar Kroese

Als zelfstandig arbeidsbemiddelaar verbind ik organisaties en kandidaten. Via Arbeidsmakelaars bied ik de mogelijkheid tot werving en selectie, uitzenden, detacheren en het bemiddelen van ZZP-ers.

Ik heb meerdere jaren ervaring in de uitzendbranche opgedaan, met als expertise profielen binnen de overheid en semi-overheid. Het vinden van zeer specifieke profielen is altijd mijn kracht geweest. Hier krijg ik veel energie van en ik verbind graag organisaties en kandidaten met een expertise. Daarnaast verlies ik niet de kenmerken en persoonlijkheid van de organisatie uit het oog. Samen zorgt dit voor een mooie duurzame match!  Ik heb het met veel plezier altijd vacatures vervuld en nu de stap gezet om als zelfstandige verder te gaan. Daarmee kan ik meer tijd een aandacht bieden aan maatwerk en aan het bemiddelen van verschillende klanten en kandidaten.

Ben jij op zoek naar een zelfstandig recruiter die je kan helpen met het vervullen van die éne moeilijke vacature? Of heb je behoefte aan flexibel personeel of kandidaten voor een freelance/interim opdracht?
Dan kom ik graag met je in contact!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263AH Kampen
+31683615706
kroese@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Voor een gezellig familiebedrijf zijn we op zoek naar een fulltime Servicemonteur Elektrotechniek. Ben je een ervaren servicemonteur en op zoek naar leuke nieuwe baan? Bij deze leuke werkgever zit je zeker op je plek! Ze scoren maar liefst een 10 op werknemerstevredenheid. 
Voor verschillende non-proift organisaties zijn we doorlopend op zoek naar Beleidsmedewerkers. Het gaat hierbij om verschillende vakgebieden en specialismes. Ben jij een ervaren beleidsmedewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag eens met je in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.
Voor meerdere opdrachtgevers zijn we op zoek naar Commercieel medewerkers (binnendienst of buitendienst). Het kan hierbij gaan om een fulltime of parttime vacature in de regio Overijssel. Ben jij op zoek naar een nieuwe commerciele uitdaging? dan komen we graag met je in contact!
Bij een leuke dynamische en groeiende organisatie met vestigingen door heel Nederland zijn we op zoek naar uitvoerder(s) in de isolatie van bestaande woningen! Heb je ervaring in deze branche of ben heb je andere technische ervaring? lees dan snel verder!