Over Arbeidsmakelaar Kroese

Als zelfstandig arbeidsbemiddelaar verbind ik organisaties en kandidaten. Via Arbeidsmakelaars bied ik de mogelijkheid tot werving en selectie, uitzenden, detacheren en het bemiddelen van ZZP-ers.

Ik heb meerdere jaren ervaring in de uitzendbranche opgedaan, met als expertise profielen binnen de overheid en semi-overheid. Het vinden van zeer specifieke profielen is altijd mijn kracht geweest. Hier krijg ik veel energie van en ik verbind graag organisaties en kandidaten met een expertise. Daarnaast verlies ik niet de kenmerken en persoonlijkheid van de organisatie uit het oog. Samen zorgt dit voor een mooie duurzame match!  Ik heb het met veel plezier altijd vacatures vervuld en nu de stap gezet om als zelfstandige verder te gaan. Daarmee kan ik meer tijd een aandacht bieden aan maatwerk en aan het bemiddelen van verschillende klanten en kandidaten.

Ben jij op zoek naar een zelfstandig recruiter die je kan helpen met het vervullen van die éne moeilijke vacature? Of heb je behoefte aan flexibel personeel of kandidaten voor een freelance/interim opdracht?
Dan kom ik graag met je in contact!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263AH Kampen
+31683615706
kroese@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Voor een onderwijsinstelling in Rotterdam zijn we op zoek naar HR medewerker.  Ben jij een accurate en ervaren HR medewerker en wil je graag bij een mooie (semi) overheidinstelling werken? Lees dan snel verder!
Voor een onderwijsinstelling in Rotterdam zijn we op zoek naar HR Adviseur. Deze functie is zowel op interim als vaste basis in te vullen. Het gaat om een functie voor 32 uur per week.  Ben jij een ervaren HR adviseur die graag wil werken bij een mooie waardevolle organisatie? Lees dan snel verder!
Bij een leuke dynamische en groeiende organisatie in Oldenzaal/ Enschede zijn we op zoek naar uitvoerder(s) in de isolatie van bestaande woningen! Heb je ervaring in deze branche of heb je andere technische ervaring? lees dan snel verder!  
Voor een gemeente in de omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een Concernjurist voor 36 uur per week.