Over Arbeidsmakelaar Verhage

Na vele jaren actief geweest te zijn in de dynamiek, opzetten en verbeteren van Retail bedrijven weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste match is voor een vacature. Alleen daardoor is er stabiliteit te realiseren en groei mogelijk te maken.

Vanuit het midden van het land houd ik me actief bezig om deze vraagstukken voor u op te lossen. Ik vind het een prachtige uitdaging om de juiste match te vinden tussen kandidaat en werkgever. Juist ook in deze lastige arbeidsmarkt is het mijn doel om het verschil te maken!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar een geschikte kandidaat? Ik neem graag contact op en kom vrijblijvend langs!

Neem contact met ons op

Middenstraat 48a
3931HK Woudenberg

johan@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij het nieuwe spontane gezicht van onze speciaalzaak in het mooiste dorp van midden Nederland!
Ben je nauwkeurig, administratief sterk en kunt goed samenwerken in een team? Dan is dit DE vacature voor jou!
Krijg je energie van het naar de zin maken van klanten en houd je van schapverzorging en commercieel bezig te zijn. Dan is deze vacature iets voor jou!
Je zoekt een veelzijdige baan? Kijk niet verder! Als bedrijfsleider heb je talloze taken. Je zit hier aan de knoppen van de winkel met duizenden producten, honderden klanten en tientallen medewerkers. Omzet en kosten staan continu op je netvlies. Je hebt een scherp oog voor assortiment, presentatie en service. En ondertussen heb je ook nog een sterke visie over de toekomst van de winkel.