Over Arbeidsmakelaar Schouten

Mijn naam is Rini Schouten gevestigd te Putten. In 2017 ben ik na bijna 30 jaar actief te zijn geweest in de bancaire en verzekeringsmarkt overgestapt naar de wereld van de arbeidsbemiddeling. De reden is dat werken met en voor mensen voor mij belangrijk is en ik graag mijn opgebouwde kennis wil gebruiken.

Daarom ben ik Schouten Werving en Advies gestart. De aansluiting bij Arbeidsmakelaars is bewust gekozen omdat Arbeidsmakelaars een groep zelfstandig ondernemers betreft met veel ervaring in arbeidsbemiddeling. Verder heeft Arbeidsmakelaars oog voor de ontwikkelingen in onze samenleving en de rol van arbeidsbemiddeling daarin, bijvoorbeeld als het gaat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het spreekt me aan en vormt een belangrijke reden voor deelname aan Arbeidsmakelaars onder de naam ‘Arbeidsmakelaar Schouten’. Het biedt me de mogelijkheid om te kunnen uitzenden, detacheren en te werven en adviseren.

Omdat ik ruime kennis heb van de bancaire en de verzekeringswereld (inclusief pensioenen) en in die vakgebieden een groot netwerk heb, bemiddel ik voor dit vakgebied in het gehele land.

Dus zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn van harte welkom. Voor de overige branches richt ik me vooral op ‘het midden van het
land’.

Neem contact met ons op

Havikstraat 11
3882 JE Putten
+31653131926
rini@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Heb je ervaring met het nauwkeurig vastleggen van (polis)gegevens en ben je op zoek naar een baan waar je die ervaring goed kunt gebruiken? Lees dan vooral even verder.
Ben je op zoek naar een leuke baan waar je zakelijke verzekeringsklanten bedient? Waar je klanten niet alleen op afstand adviseert (telefonisch en e-mail) maar ook door persoonlijke gesprekken op kantoor? Lees dan vooral even verder.  
Ben je op zoek naar een leuke baan als (buitendienst) adviseur verzekeringen? Heb je graag contact met je klanten en werk je graag zelfstandig binnen een team? Lees dan even verder.
Ben je op zoek naar een leuke baan als Commercieel Medewerker Verzekeringen? Heb je graag contact met klanten en werk je graag zelfstandig binnen een enthousiast en informeel team?  Lees dan vooral even verder.