Over Arbeidsmakelaar Schouten

Mijn naam is Rini Schouten gevestigd te Putten. In 2017 ben ik na bijna 30 jaar actief te zijn geweest in de bancaire en verzekeringsmarkt overgestapt naar de wereld van de arbeidsbemiddeling. De reden is dat werken met en voor mensen voor mij belangrijk is en ik graag mijn opgebouwde kennis wil gebruiken.

Daarom ben ik Schouten Werving en Advies gestart. De aansluiting bij Arbeidsmakelaars is bewust gekozen omdat Arbeidsmakelaars een groep zelfstandig ondernemers betreft met veel ervaring in arbeidsbemiddeling. Verder heeft Arbeidsmakelaars oog voor de ontwikkelingen in onze samenleving en de rol van arbeidsbemiddeling daarin, bijvoorbeeld als het gaat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het spreekt me aan en vormt een belangrijke reden voor deelname aan Arbeidsmakelaars onder de naam ‘Arbeidsmakelaar Schouten’. Het biedt me de mogelijkheid om te kunnen uitzenden, detacheren en te werven en adviseren.

Omdat ik ruime kennis heb van de bancaire en de verzekeringswereld (inclusief pensioenen) en in die vakgebieden een groot netwerk heb, bemiddel ik voor dit vakgebied in het gehele land.

Dus zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn van harte welkom. Voor de overige branches richt ik me vooral op ‘het midden van het
land’.

Neem contact met ons op

Havikstraat 11
3882 JE Putten
06-53131926
rini@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Zoek je tijdelijk werk in Logistiek? Kleine pakketten, lichte goederen. Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker die nauwkeurig kan werken en flexibel inzet baar is. In eerste instantie gaat het om een periode van 6 maanden

Een echte uitdaging voor de marketing manager die zelf ook actief wil meedoen in de operatie. Zeg maar, de liefhebber van het vak.

Voor jou als Senior Functioneel Beheerder hebben we een prachtige functie bij een grote zorgverlener die landelijk werkt.

Wil jij een bijdrage leveren aan de vele ambities die De Connectie heeft op het gebied van ICT? 
En ben jij de expert in Contract- en leveranciersmanagement ICT?
Dan is deze vacature echt iets voor jou!