Over Arbeidsmakelaar Schouten

Mijn naam is Rini Schouten gevestigd te Putten. In 2017 ben ik na bijna 30 jaar actief te zijn geweest in de bancaire en verzekeringsmarkt overgestapt naar de wereld van de arbeidsbemiddeling. De reden is dat werken met en voor mensen voor mij belangrijk is en ik graag mijn opgebouwde kennis wil gebruiken.

Daarom ben ik Schouten Werving en Advies gestart. De aansluiting bij Arbeidsmakelaars is bewust gekozen omdat Arbeidsmakelaars een groep zelfstandig ondernemers betreft met veel ervaring in arbeidsbemiddeling. Verder heeft Arbeidsmakelaars oog voor de ontwikkelingen in onze samenleving en de rol van arbeidsbemiddeling daarin, bijvoorbeeld als het gaat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het spreekt me aan en vormt een belangrijke reden voor deelname aan Arbeidsmakelaars onder de naam ‘Arbeidsmakelaar Schouten’. Het biedt me de mogelijkheid om te kunnen uitzenden, detacheren en te werven en adviseren.

Omdat ik ruime kennis heb van de bancaire en de verzekeringswereld (inclusief pensioenen) en in die vakgebieden een groot netwerk heb, bemiddel ik voor dit vakgebied in het gehele land.

Dus zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn van harte welkom. Voor de overige branches richt ik me vooral op ‘het midden van het
land’.

Neem contact met ons op

Havikstraat 11
3882 JE Putten
+31653131926
rini@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ruuds Tuinen (Boomverzorgers en Hoveniers) zoekt een  Meewerkend Voorman / Hovenier die het leuk vindt om bij een jong en dynamisch bedrijf te werken met meerdere teams in de tuinaanleg en -onderhoud. Kun jij snel schakelen tussen verschillende projecten en opdrachten? Dan zijn we op zoek naar jou!  
Kernwoorden: Zakelijke markt, werken binnen volmacht, offertes uitbrengen, sparren met adviseurs en foutloos zaken vastleggen
Voor de liefhebber van het adviseren van particuliere relaties over hun totale verzekeringspakket hebben we een mooie vacature. 
Is het behandelen van schades van particuliere verzekeringen helemaal je ding? Dan zijn we op zoek naar jou. Heb je die ervaring of wil je bijvoorbeeld je ervaring in het afhandelen van verkeersschades uitbreiden met andere branches, lees dan vooral even verder.