Over Arbeidsmakelaar Schouten

Mijn naam is Rini Schouten gevestigd te Putten. In 2017 ben ik na bijna 30 jaar actief te zijn geweest in de bancaire en verzekeringsmarkt overgestapt naar de wereld van de arbeidsbemiddeling. De reden is dat werken met en voor mensen voor mij belangrijk is en ik graag mijn opgebouwde kennis wil gebruiken.

Daarom ben ik Schouten Werving en Advies gestart. De aansluiting bij Arbeidsmakelaars is bewust gekozen omdat Arbeidsmakelaars een groep zelfstandig ondernemers betreft met veel ervaring in arbeidsbemiddeling. Verder heeft Arbeidsmakelaars oog voor de ontwikkelingen in onze samenleving en de rol van arbeidsbemiddeling daarin, bijvoorbeeld als het gaat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het spreekt me aan en vormt een belangrijke reden voor deelname aan Arbeidsmakelaars onder de naam ‘Arbeidsmakelaar Schouten’. Het biedt me de mogelijkheid om te kunnen uitzenden, detacheren en te werven en adviseren.

Omdat ik ruime kennis heb van de bancaire en de verzekeringswereld (inclusief pensioenen) en in die vakgebieden een groot netwerk heb, bemiddel ik voor dit vakgebied in het gehele land.

Dus zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn van harte welkom. Voor de overige branches richt ik me vooral op ‘het midden van het
land’.

Neem contact met ons op

Havikstraat 11
3882 JE Putten
06-53131926
rini@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Waar het om gaat:

Voor De Connectie in Arnhem zoeken we een Service Manager binnen het team ICT Regie, een uitdagende en brede functie in het publieke domein.

 

Heb je ervaring als acceptant of relatiebeheerder in de zakelijke verzekeringsmarkt en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan vooral even verder.

Ben jij zelfstandig, secuur, klantvriendelijk en daarmee dus de nieuwe Acceptant Consumptief Krediet die wij zoeken? Werk je graag samen met adviseurs en consumenten? Dan kan deze baan voor jou een mooie kans zijn.

Kun je goed met (bedrijfsmatige) klanten omgaan en heb je verstand van het accepteren van verzekeringen? Of je wilt het je graag ‘eigen’ maken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Een mooie combinatie van klantbediening, vraagbaak voor ICT vragen (CCS Systeem Level) en het maken van rapportages.