Wat bezielt Biden en Trump?

06-11-2020

Wat drijft deze mannen nog op deze hoge leeftijden? Fascinerend...

Er zijn bijna geen mensen te vinden die zich niet verbazen over de wijze waarop campagne gevoerd is. En dat het nu (de laatste stemmen worden geteld terwijl deze blog online komt) op het scherpst van de snede blijft gaan. De ene kandidaat is nog krampachtiger dan de ander om de positie van president te verkrijgen. Lastercampagnes, leugens, intimidatie, fake news en gedraai. Ze zetten echt alles op alles. En dat op leeftijden van 74 en 78 jaar... 

Toch is er wel iets positiefs van te leren. Hoe geweldig vind je een baan dat je op die leeftijd er nog zo veel voor wilt doen? Dan ben je wel erg enthousiast over die baan. Dat is passie, pure passie! 

Tja, dan is een bruggetje naar een commerciele boodschap gauw gemaakt. Mis jij de passie voor de baan die je nu hebt? Kom dan een met ons praten. We kunnen samen met jou op zoek naar die baan waarbij je wel passie voelt. Zoveel als Biden en Trump? Dat is misschien wel een beetje veel.....laten we de doelen maar iets realistischer houden. Is 2020 misschien voor jou ook verkiezingsjaar? Het jaar dat jij kiest voor een baan van wereldniveau?