Werken in een andere branche?

28-10-2020

Of het nu door de huidige tijd komt of omdat je dat al langer "van plan" bent; het zou zo maar kunnen dat je met deze gedachte speelt..

Je zult maar in de bouw werken en al jaren denken; is dit het nou? Dat je al langere tijd soms denkt aan een totaal andere baan. Bijvoorbeeld in het onderwijs. Dat je de kennis die je in de afgelopen jaren in de praktijk het opgedaan wilt overdragen aan de generaties na jou.

Of je werkt in de horeca met veel plezier. Je hebt aardigheid aan het contact met mensen, je sluit makkelijk aan bij de leefwereld van je gasten en speelt daar soepel op in. Je zou dit nog wel jaren willen doen. Maar nu zijn er steeds onzekerheden. Onzekerheden die ook jouw toekomst onzeker maken. Je loopt van uitzendbureau naar uitzendbureau. De baantjes die aangeboden worden bieden je nog geen vastigheid voor de toekomst. 

Dan de leraar die vakidioot genoemd mag worden. Weet alles van moderne technieken met betrekking tot Energietransitie. Maar zijn leerlingen zijn matig geintereseerd. Hij kan zijn ei niet kwijt. Voorzichtig denkt hij aan een baan in de nieuwe energie. Maar hij mist de benodigde opleidingen...

Zo zijn er veel mensen die de stap maar uitstellen. Want waar ik zit, zit ik toch ook safe. Arbeidsmakelaars (een uitzendbureau en werving&selectiebureau met hoofdkantoor in Kampen en kantoren in Kampen, Oosterwolde, Putten, Venlo, Horst, Terwispel, Bilthoven en binnenkort ook in s-Hertogenbosch) kan jou daar bij helpen. Hoe doen we dat?

- wij beoordelen jouw kwaliteiten en niet je cv,
- we gaan het gesprek met je aan over wat jij echt wilt,
- we kijken met jou naar je diepere drijfveren,
- zonodig ondersteund met onderzoeken als DISC, Drijfveren en Strenghts,
- eventueel kun je je laten omscholen.

Wil je ook eens onderzoeken waar voor jou de mogelijkheden liggen? Schroom niet, neem nu nog contact met ons op!

info@arbeidsmakelaar.nl
06-10029016