Een goed 2021 gewenst!

04-01-2021

Het is ondertussen al weer 2021. Alle lezers van deze blog een goed 2021 gewenst. Ook wij kijken nieuwsgierig 2021 in.

Arbeidsmakelaars wenst iedereen een goed en gezond jaar toe! Dat gezondheid erg belangrijk is dat bleek het afgelopen jaar wel. Ondanks de lastige en nodige maatregelen hebben wij ons werk wel kunnen doen in 2020. Het vergde aanpassingsvermogen en creativiteit, maar het is gelukt. De chaos in maart en april is gestabiliseert in een "nieuw normaal". Mensen vonden een nieuwe baan en opdrachtgevers nieuwe medewerkers door bemiddeling van Arbeidsmakelaars.

Voor 2021 zijn we bezig met uitbreiding van Arbeidsmakelaars. De afgelopen tijd is er veel energie, geld en tijd geinvesteerd om in te zetten op groei van het aantal Arbeidsmakelaars. Om zo meer werkzoekenden een een baan te helpen en meer opdrachtgevers aan personeel. Ook gaan we inzetten op meer specialismen om zo ook een nog breder aanbod te hebben. Al meerdere ondernemende personen hebben aangegeven om hiermee te willen starten! Hou de site in de gaten om kennis met hen te maken.

Weet jij mensen die graag zelfstandig ondernemer in de werving&selectie- en uitzendbranche willen worden? Breng ons dan in contact met diegene om zijn/haar droom te verwezenlijken!

Zoek jij een andere baan? Ook dan is het zinvol om contact met ons op te nemen; we helpen je graag en goed!

Zoek je medewerkers voor jouw organisatie? Het zal je niet verbazen dat we jou ook op roepen om te reageren...maak kennis met onze ondernemende dienstverlening.

henkjan@arbeidsmakelaar.nl of 06-10029016