Over Arbeidsmakelaars Nederland

Juiste match. Daadkrachtig. Oog voor de mens. 

 

Dat is wat bedrijven en kandidaten zoeken in een arbeidsbemiddelaar. Een bemiddelaar die gaat voor het beste voor de kandidaat en het bedrijf. Dat is de kern.

Daarom hebben de Arbeidsmakelaars ook alles gericht op die kern; het voortdurend verwachtingen overtreffen van kandidaat en bedijf! Is dat eenvoudig? Zeker niet, daarom werken we dagelijks aan verbeteringen. Het is ook de hoofdreden dat we de zaken buiten die kern centraal (laten) regelen. Zodat we de handen vrij hebben om u te helpen.

 

Elke dag verwachtingen willen overtreffen. Meer niet.

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31610029016
henkjan@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Wij zijn op zoek naar Positieve Klantenservice medewerker voor het team Verzekeringen in het centrum van Almere! Je hebt geen ervaring nodig, het allerbelangrijkste is dat je wilt leren en voor een langere tijd het team komt versterken. Het fijne eraan is dat er doorgroeimogelijkheden zijn hierin, als je je maar inzet. 
We zijn per direct opzoek naar Sales Tigers! Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging in Sales / Marktonderzoekers? Waarbij je ook nog eens lekker kan gaan verdienen, en waarbij je je eigen werktijden kan bepalen lees dan gauw verder.
Beste recruiter, ben jij al langer aan het dromen over de vrijheid van ondernemerschap in uitzenden en werving & selectie als ZZP-er?
Remote Recruiter; dat betekend veel vrijheid en geen reistijd. Met jouw ervaring in Recruitment vanuit huis op jouw gekozen tijden werken, dat kan bij Arbeidsmakelaars!