Over Arbeidsmakelaars Nederland

Juiste match. Daadkrachtig. Oog voor de mens. 

Dat is wat bedrijven en kandidaten zoeken in een arbeidsbemiddelaar. Een bemiddelaar die gaat voor het beste voor de kandidaat en het bedrijf. Dat is de kern.

Daarom hebben de Arbeidsmakelaars ook alles gericht op die kern; het voortdurend verwachtingen overtreffen van kandidaat en bedijf! Is dat eenvoudig? Zeker niet, daarom werken we dagelijks aan verbeteringen. Het is ook de hoofdreden dat we de zaken buiten die kern centraal (laten) regelen. Zodat we de handen vrij hebben om u te helpen.

Elke dag verwachtingen willen overtreffen. Meer niet.

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31610029016
henkjan@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij een ervaren schoonmaker met passie voor de horeca? Heb je altijd al willen werken in een nieuwe organisatie waar je de kans krijgt om je eigen baan vorm te geven? Dan is dit jouw kans!
Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar je jouw administratieve vaardigheden kunt combineren met gastvrijheid? Wil je deel uitmaken van een splinternieuwe organisatie die zich richt op duurzaamheid, circulariteit en lokale ambachten? Dan is dit jouw kans!
Ben jij een restaurantmanager of leidinggevende bediening medewerker die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een gloednieuwe organisatie waar je samen met ons een uniek concept te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ben jij een gepassioneerde sous-chef? Heb je een drive om grenzen te verleggen en passie voor ambacht? Kan jij een chef ondersteunen en een team leiden? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou!