Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31643238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Doe jij niets liever dan in de bouwwereld je kwaliteiten in zetten als Uitvoerder? Ben jij de Uitvoerder die je team positief aanstuurt? Dan zoeken wij jou! 
Voor een internationaal, opererend en toonaangevend bouwbedrijf met ruim 30 jaar in de industriële en agrarische sector zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Het bedrijf heeft een vestiging in België en realiseert verschillende projecten door heel Europa.
Heb jij ruime ervaring als constructeur met een expertise in de betonsector? Deel je graag je kennis met een team en zou je graag deeltijd willen werken? 
Ben jij een logistiek professional en wil je werken op een tankenpark? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en ben je klaar voor een actieve baan met veel afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou!