Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-43238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Vind je het leuk om praktisch met je handen bezig te zijn? Wil je werken met sanitair maar heb je geen vooropleiding? Dat is geen probleem, wij leren je graag de kneepjes van het vak. Je gaat samen met een allround badkamermonteur op pad. 

Vind je het geweldig om een badkamer om te toveren tot een mooie veilige omgeving? Weet jij van aanpakken en draai jij je handen niet om voor sloop- en opbouwwerkzaamheden? Dan zoeken wij jou! 

Wordt jij blij wanneer je met gereedschap en diverse materialen productpresentaties neerzet? Ben je creatief? Steek je graag de handen uit de mouwen? En kun je daarnaast leidinggeven? Dan zoeken wij jou als technische en electrische vakkracht? 

Beleef jij veel plezier om vanuit je cabine alles onder controle te houden? Vind je het leuk om binnen een team de klus te klaren? Jij kent je rupskraan door en door en weet van de mogelijkheden van je machine. Je werkt vooral in de noordelijke provincies voor het verwerken en breken van bouwafval.