Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31643238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij de monteur die over twee rechterhanden beschikt? Gaat jouw hart sneller kloppen van het monteurs vak? Ben jij een aanpakker die stressbestendig is, flexibel en altijd bereid die extra stap te zetten? Werk je graag zelfstandig en het liefst met kwalitatief hoogwaardige producten? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!
Ben jij als technicus gedreven om samen met je collega's het onderhoud en installeren van weeg- en etiketteersystemen te realiseren? Dan zien wij jou graag op gesprek!
Ken jij de mogelijkheden van een minikraan of knikmops op je duimpje? Dan zoeken wij jou voor deze afwisselende functie! 
Ben jij een kraanmachinist die graag in een team wil samenwerken? Hou jij van afwisselende werkzaamheden op een vaste locatie? Dan zoeken wij jou!