Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31643238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Vind jij het een uitdaging om van achter je bureau commercieel actief te zijn binnen de bouwsector? Ben je energiek en wordt je enthousiast van een tevreden klant dan zoeken wij jou als commercieel verkoper binnendienst.  
Wordt jij warm van duurzame energie? Wil jij hieraan bijdragen? Dan zoeken wij jou als montagemedewerker zonnepanelen!
Heb je zin om als zetter/plaatwerker aan de slag te gaan? Dan zoeken wij jou! 
Voel je je vrij als een vogel tijdens het besturen van een trekker? Dan is dit iets voor jou!