Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31643238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Wil jij graag jouw groene kwaliteiten ontwikkelen en ben je leergierig naar de aanleg van unieke tuinen? Dan zoeken wij jou!
ZIt 'buiten' bij jou van binnen? Vind jij bladgroen en alles wat daarbij komt kijken geweldig? Dan zoeken wij jou als hovenier! 
Ben jij de specialist in de techniek die een storing aan een bedrijfswagen als een uitdaging ziet? Wat er ook defect is aan een voertuig jij vindt de oplossing! Zo'n techneut zoeken wij! Ben je monteur binnen een andere branche en maak je graag een switch naar een andere techniek (bedrijfswagens) solliciteer dan ook gerust! 
Zoek je een operator functie met veel afwisselende werkzaamheden ? Dan is deze operator menginstallatie vacature iets voor jou! Voor een mooi familiebedrijf zoeken wij een operator die graag de handen uit de mouwen wil steken. Je bent geen 'hokjesoperator.