Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-43238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Houd jij van het besturen van materieel? Vind je het mooi om producten op de juiste plaats te krijgen in goede samenwerking met het team?
Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wordt jij blij van het besturen van een betonmixer? Spreekt de no nonense mentaliteit van de bouw jou aan? Dan zoeken wij jou als betonmixerchauffeur!

Ben je een gedreven vrachtwagenchauffeur? Ben jij in je element als je met een kraan betonelementen mag laden en lossen? Dan zoeken wij jou! 

Ben jij die magazijnmedewerker die je zaken goed op orde wil houden? Enthousiast en tevreden bent als in- en uitkomende goederen netjes op hun plaats komen? Dan zoeken wij jou!