Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31643238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij enthousiast over het werken als Operator binnen de farmaceutische industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een prachtig farmaceutisch bedrijf zoeken wij een ervaren Procesoperator die verantwoordelijk zal zijn voor het produceren van halffabrikaten, tabletten, crèmes en gels (geneesmiddelen).
Op korte termijn zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Operator CNC Machine.
Ben jij een technische professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!
Ben jij gepassioneerd over werkzaamheden als constructiebankwerker of verspaner? Dan zijn wij op zoek naar jou!