Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31643238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij een échte organisator? Vind je contact met mensen en organiseren een must aan je baan? Dan is deze functie als Teamleider Logistiek iets voor jou!
Ben je communicatief vaardig én kan je goed luisteren van achter jouw werkplek dan zoeken wij jou! Voor een jong, energiek bedrijf in de foodsector zijn wij zoek naar een commercieel binnendienst medewerker.
Voor een gezond familieberdrijf zijn wij op zoek naar een (leerling)keukenmonteur. Heb jij interesse in dit vak? Dan kan je een gedegen opleiding krijgen en heb je daarna baangarantie! Ben je een ervaren keukenmonteur dan komen wij graag met jou in contact! 
Ben jij de gedreven, nette chauffeur die houdt van woonartikelen afleveren bij onze klanten? Vind jij het mooi om ambassadeur te zijn van een prachtig familiebedrijf? Dan zoeken wij jou!