Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-43238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Wij zijn op zoek naar Montagemedewerkers Zonnepanelen. 

Ben jij de monteur die passie heeft voor het sleutelen aan machines? De werkzaamheden zijn het bedrijfsklaar maken van nieuwe machines voor de Grond-, Weg- en Waterbouw. Ook door de klant gewenste aanpassingen worden door jou uitgevoerd. Denk aan hydraulische, elektrotechnische maar ook lichte constructiewerkzaamheden. Verdere werkzaamheden zijn het onderhoud plegen aan de hulpstukken en revisie uitvoeren aan het rijwerk (o.a. rups) van gebruikte machines. Een afwisselende baan met toch vaste werktijden!

Wat breng je mee?

  • Het liefst een afgeronde technische MBO opleiding
  • Enige mate van ervaring als monteur landbouwmachines, GWW machines of andere monteurs werkzaamheden
  • Gedreven inzet om in het team een goede aanvulling te worden
  • Woonachtig  ongeveer 20 km. rond Harderwijk

Wil je werken in een mooi familiebedrijf met veel variatie aan werkzaamheden, waar een goede sfeer aanwezig is, mogelijkheid tot opleiden en mensen langdurig werken? Bel of mail mij gerust voor verdere vragen.

Wij zijn op zoek naar een Operator Tankpark.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste grondwerkerk (leerling).