Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31643238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Weet jij alles van elektromotoren, sensoren en frequentieregelaars? Heb jij veel technische kennis in huis dan laten wij ons graag verrassen door jouw kennis en kunde. Jouw werkomgeving staat boordevol techniek, geen dag is hetzelfde!
Ga jij graag als opperman stratenmaker aan de slag in de omgeving van Joure? Dan zoeken wij jou!
Ben je graag fysiek bezig én ook in de buitenlucht? Dan zoeken wij jou als betontimmerman!
Wordt jij enthousiast van kwaliteitswerk leveren op daken? Wil jij als dakdekker aan de slag? Dan zoeken wij jou!