Over Arbeidsmakelaar Vlastuin

Waarom Arbeidsmakelaar Vlastuin?
Bij Arbeidsmakelaar maak ik deel uit van een groep zelfstandige ondernemers, elk met zijn eigen specialisme. Wij hebben er voor gekozen om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat we elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod. 

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

Ik ben in heel Nederland actief, op elke gewenste locatie kunt u mensen inlenen. Desondanks houdt u mij als enige contactpersoon. Ook is er een mogelijkheid voor werving en selectie van personeel. 

Wie kan er bij mij terecht?
Iedereen. Ik zoek graag de passende werknemer bij de juiste werkgever. Zelf ken ik de transport - en bouwwereld van binnen en buiten, omdat ik 20 jaar werkzaam geweest ben in deze sectoren. Door mijn brede interesse wil ik ook graag andere doelgroepen helpen.

 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-43238508
jaap@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Wordt je enthousiast om als voorman een team aan te sturen en samen de oogst en sortering van komkommers te verzorgen? Dan zoeken wij jou! 

Ben jij degene die van de buitenlucht houdt en een voldaan gevoel krijgt van fysiek werken? Dan zoeken wij jou. Je kunt aan de slag als heier. 

Vind je het leuk om praktisch met je handen bezig te zijn? Wil je werken met sanitair maar heb je geen vooropleiding? Dat is geen probleem, wij leren je graag de kneepjes van het vak. Je gaat samen met een allround badkamermonteur op pad. 

Vind je het geweldig om een badkamer om te toveren tot een mooie veilige omgeving? Weet jij van aanpakken en draai jij je handen niet om voor sloop- en opbouwwerkzaamheden? Dan zoeken wij jou!