Over Arbeidsmakelaar Van Olst

Bent u op zoek naar een baan in de klantcontactcenter branche of juist naar een stabiele partij die u voor de langere termijn gaat helpen bij de invulling van uw callcenter / klantenservice vacatures?

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik in 2008 als zelfstandige via een franchiseformule gestart in de bemiddeling van personeel met als specialisatie de contactcenterbranche. 

Inmiddels hebben wij in deze branche een groot netwerk opgebouwd en werven wij voor veel landelijke contactcenters / callcenters door heel Nederland inbound en outbound contactcenter agents. Dit is zowel mogelijk op werving en selectie basis (rechtstreeks dienstverband) als op uitzendbasis.

Door ons ondernemerschap zijn wij gedreven en weten wij precies wat er in deze branche wordt gevraagd en hoe wij via diverse kanalen naast kwaliteit ook kwantitatief veel nieuwe medewerkers kunnen bereiken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via Pieter van Olst, 06-34551133

Specialisaties: Werving & Selectie, Contactcenter, Callcenter, Sales, Klantenservice

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31634551133
pieter@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij communicatief vaardig en op zoek naar een afwisselende klantenservice baan voor 20-40 uren per week? Lees dan snel verder..
Ben jij communicatief vaardig en op zoek naar een afwisselende financiele klantenservice baan voor 24-40 uren per week? Lees dan snel verder..
Ben jij op zoek naar een flexibele baan waarbij je goed kan verdienen, je eigen werktijden bepalen en na je inwerkperiode ook vanuit huis kunnen werken? Lees dan snel verder!!
Op zoek naar een fulltime baan of bijbaan met goede verdiensten, veel ontwikkelmogelijkheden en waarin jij je eigen werktijden kan bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!