Over Arbeidsmakelaar Van Olst

Bent u op zoek naar een baan in de klantcontactcenter branche of juist naar een stabiele partij die u voor de langere termijn gaat helpen bij de invulling van uw callcenter / klantenservice vacatures?

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik in 2008 als zelfstandige via een franchiseformule gestart in de bemiddeling van personeel met als specialisatie de contactcenterbranche. 

Inmiddels hebben wij in deze branche een groot netwerk opgebouwd en werven wij voor veel landelijke contactcenters / callcenters door heel Nederland inbound en outbound contactcenter agents. Dit is zowel mogelijk op werving en selectie basis (rechtstreeks dienstverband) als op uitzendbasis.

Door ons ondernemerschap zijn wij gedreven en weten wij precies wat er in deze branche wordt gevraagd en hoe wij via diverse kanalen naast kwaliteit ook kwantitatief veel nieuwe medewerkers kunnen bereiken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via Pieter van Olst, 06-34551133

Specialisaties: Werving & Selectie, Contactcenter, Callcenter, Sales, Klantenservice

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-34551133
pieter@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Wil jij vanuit huis fulltime werken of juist parttime, jezelf ontwikkelen, de mogelijkheid hebben om vanuit huis te werken en tegelijkertijd ook nog eens goed gaan verdienen?

Dan is deze baan echt iets voor jou!!

Op zoek naar een flexibele baan voor 24-40 uren per week waarbij je parttime of fulltime je eigen werktijden kan bepalen, goed kan verdienen en ook nog eens jezelf verder kan ontwikkelen?

Ben jij commercieel, en ben jij op zoek naar een fulltime of flexibele bijbaan voor 12-40 uren per week?
Lees dan snel verder!

Op zoek naar een flexibele baan waarbij je parttime of fulltime je eigen werktijden kan bepalen en ook nog eens jezelf verder kan ontwikkelen?