Over Arbeidsmakelaar Van Olst

Bent u op zoek naar een baan in de klantcontactcenter branche of juist naar een stabiele partij die u voor de langere termijn gaat helpen bij de invulling van uw callcenter / klantenservice vacatures?

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik in 2008 als zelfstandige via een franchiseformule gestart in de bemiddeling van personeel met als specialisatie de contactcenterbranche. 

Inmiddels hebben wij in deze branche een groot netwerk opgebouwd en werven wij voor veel landelijke contactcenters / callcenters door heel Nederland inbound en outbound contactcenter agents. Dit is zowel mogelijk op werving en selectie basis (rechtstreeks dienstverband) als op uitzendbasis.

Door ons ondernemerschap zijn wij gedreven en weten wij precies wat er in deze branche wordt gevraagd en hoe wij via diverse kanalen naast kwaliteit ook kwantitatief veel nieuwe medewerkers kunnen bereiken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via Pieter van Olst, 06-34551133

Specialisaties: Werving & Selectie, Contactcenter, Callcenter, Sales, Klantenservice

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31634551133
pieter@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Hou jij van verkopen, ben jij op zoek naar een baan voor 24-40 uren per week waarmee je goed kunt verdienen? In Zoetermeer zijn wij per direct op zoek naar parttime of fulltime outbound verkoop medewerkers.
Hou jij van verkopen en ben jij op zoek naar een flexibele parttime of fulltime baan vanuit huis? Lees dan snel verder..
Ben jij per direct op zoek naar een leuke baan voor 24-40 uren per week vanuit huis? Wij zijn per direct op zoek naar parttime of fulltime klantenservicemedewerkers, ervaring is hiervoor niet nodig.
Ben jij op zoek naar een leuke baan voor 20-40 uren per week die je nu vanuit huis kunt doen? Wij zijn per direct op zoek naar parttime of fulltime klantenservicemedewerkers.