Over Arbeidsmakelaar Van Olst

Bent u op zoek naar een baan in de klantcontactcenter branche of juist naar een stabiele partij die u voor de langere termijn gaat helpen bij de invulling van uw callcenter / klantenservice vacatures?

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik in 2008 als zelfstandige via een franchiseformule gestart in de bemiddeling van personeel met als specialisatie de contactcenterbranche. 

Inmiddels hebben wij in deze branche een groot netwerk opgebouwd en werven wij voor veel landelijke contactcenters / callcenters door heel Nederland inbound en outbound contactcenter agents. Dit is zowel mogelijk op werving en selectie basis (rechtstreeks dienstverband) als op uitzendbasis.

Door ons ondernemerschap zijn wij gedreven en weten wij precies wat er in deze branche wordt gevraagd en hoe wij via diverse kanalen naast kwaliteit ook kwantitatief veel nieuwe medewerkers kunnen bereiken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via Pieter van Olst, 06-34551133

Specialisaties: Werving & Selectie, Contactcenter, Callcenter, Sales, Klantenservice

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31634551133
pieter@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben je op zoek naar een flexibele baan met goede verdiensten en de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen? Ben je geïnteresseerd in de wereld van verkoop en wil je jezelf verder ontwikkelen? Lees dan verder!
Ben jij communicatief vaardig, ben je flexibel beschikbaar en lijkt het jou leuk om als klantenservicemedewerker voor Bol.com aan de slag te gaan?
Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan als klantenservicemedewerker in de omgeving Deventer waarbij je na enkele weken ook gedeeltelijk vanuit huis kunt werken? Lees dan snel verder..
Ben jij flexibel beschikbaar, communicatief vaardig en zou het jou leuk lijken om voor Bol.com als klantenservicemedewerker aan de slag te gaan?