Over Arbeidsmakelaar Van Olst

Bent u op zoek naar een baan in de klantcontactcenter branche of juist naar een stabiele partij die u voor de langere termijn gaat helpen bij de invulling van uw callcenter / klantenservice vacatures?

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik in 2008 als zelfstandige via een franchiseformule gestart in de bemiddeling van personeel met als specialisatie de contactcenterbranche. 

Inmiddels hebben wij in deze branche een groot netwerk opgebouwd en werven wij voor veel landelijke contactcenters / callcenters door heel Nederland inbound en outbound contactcenter agents. Dit is zowel mogelijk op werving en selectie basis (rechtstreeks dienstverband) als op uitzendbasis.

Door ons ondernemerschap zijn wij gedreven en weten wij precies wat er in deze branche wordt gevraagd en hoe wij via diverse kanalen naast kwaliteit ook kwantitatief veel nieuwe medewerkers kunnen bereiken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via Pieter van Olst, 06-34551133

Specialisaties: Werving & Selectie, Contactcenter, Callcenter, Sales, Klantenservice

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-34551133
pieter@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Hou jij van verkopen en ben jij op zoek naar een baan voor 24-40 uren per week?

In de omgeving Zoetermeer zijn wij per direct op zoek naar parttime of fulltime outbound verkoop medewerkers en na je inwerkperiode kun je ook vanuit huis gaan werken.

Ben jij nog op zoek naar een leuke flexibele verkoop baan voor 16-40 uren per week vanuit huis?

In de omgeving Zoetermeer zijn wij namelijk per direct op zoek naar parttime of fulltime inbound verkoop medewerkers en ervaring is hiervoor niet nodig.

Ben jij nog op zoek naar een leuke flexibele baan voor 24-40 uren per week?

In de omgeving Zoetermeer zijn wij namelijk per direct op zoek naar parttime of fulltime inbound verkoop medewerkers, ervaring is hiervoor niet nodig.

Wil jij je eigen werktijden bepalen, jezelf ontwikkelen en goed gaan verdienen?

Dan is dit misschien wat voor jou.