Over Arbeidsmakelaar Van Olst

Bent u op zoek naar een baan in de klantcontactcenter branche of juist naar een stabiele partij die u voor de langere termijn gaat helpen bij de invulling van uw callcenter / klantenservice vacatures?

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik in 2008 als zelfstandige via een franchiseformule gestart in de bemiddeling van personeel met als specialisatie de contactcenterbranche. 

Inmiddels hebben wij in deze branche een groot netwerk opgebouwd en werven wij voor veel landelijke contactcenters / callcenters door heel Nederland inbound en outbound contactcenter agents. Dit is zowel mogelijk op werving en selectie basis (rechtstreeks dienstverband) als op uitzendbasis.

Door ons ondernemerschap zijn wij gedreven en weten wij precies wat er in deze branche wordt gevraagd en hoe wij via diverse kanalen naast kwaliteit ook kwantitatief veel nieuwe medewerkers kunnen bereiken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via Pieter van Olst, 06-34551133

Specialisaties: Werving & Selectie, Contactcenter, Callcenter, Sales, Klantenservice

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-34551133
pieter@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Op zoek naar een baan of bijbaan waarmee je veel geld kan verdienen, je eigen werktijden kan bepalen en gedeeltelijk of helemaal vanuit huis kunt werken?

Op zoek naar een fulltime of parttime baan waarmee jij flexibel je eigen werktijden kan bepalen en na een inwerkperiode ook vanuit huis kunt gaan werken?

Lees dan snel verder..

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in Deventer en lijkt het je leuk om als klantenservicemedewerker te werken?

Lees dan snel verder..

Wil jij je inzetten voor goede doelen en parttime of fulltime vanuit huis flexibel je eigen werktijden bepalen?

Levenservaring komt goed van pas maar werkervaring in een contactcenter is niet vereist.