Over Arbeidsmakelaar Van Olst

Bent u op zoek naar een baan in de klantcontactcenter branche of juist naar een stabiele partij die u voor de langere termijn gaat helpen bij de invulling van uw callcenter / klantenservice vacatures?

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik in 2008 als zelfstandige via een franchiseformule gestart in de bemiddeling van personeel met als specialisatie de contactcenterbranche. 

Inmiddels hebben wij in deze branche een groot netwerk opgebouwd en werven wij voor veel landelijke contactcenters / callcenters door heel Nederland inbound en outbound contactcenter agents. Dit is zowel mogelijk op werving en selectie basis (rechtstreeks dienstverband) als op uitzendbasis.

Door ons ondernemerschap zijn wij gedreven en weten wij precies wat er in deze branche wordt gevraagd en hoe wij via diverse kanalen naast kwaliteit ook kwantitatief veel nieuwe medewerkers kunnen bereiken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via Pieter van Olst, 06-34551133

Specialisaties: Werving & Selectie, Contactcenter, Callcenter, Sales, Klantenservice

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31634551133
pieter@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij per direct op zoek naar een leuke flexibele klantenservice baan voor 16-40 uren per week en hou je er van om mensen te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De training van 3 weken is in Zoetermeer en daarna kun jij vanuit huis gaan werken!!
Ben jij nog op zoek naar leuke flexibele baan voor 24-40 uren per week in Deventer of vanuit huis? Dan zijn wij op zoek naar jou!!
Ben jij op zoek naar een servicegerichte baan voor 24-40 uren per week waarin jij jezelf kan ontwikkelen en na je inwerkperiode de mogelijkheid hebt om vanuit huis te werken?
Wil jij onder kantoortijden werken en ben jij op zoek naar een servicegerichte baan voor 24-40 uren per week waarin jij na je inwerkperiode ook de mogelijkheid hebt om vanuit huis te werken?