Over Arbeidsmakelaar Soer

Hierbij wil ik me graag even voorstellen.

Hoi, mijn naam is Evelien Soer en aangesloten bij Arbeidsmakelaars.
De wens voor een eigen bedrijf in de dienstverlening heb ik na ruim 25 jaar ervaring uit laten komen.
Vanuit het ondernemen binnen ons gezin heb ik de nodige kennis en visie weten op te bouwen om mijn bedrijf tot een succesvol geheel neer te kunnen zetten.
Met alle opgedane ervaring heb ik de nodige inzichten kunnen verwerven om de kwaliteit op een klantgerichte wijze naar een hoog niveau te tillen.

Wij staan voor u klaar met onze dienstverlening en willen graag samen bouwen aan een strategisch partnerschap. De kracht van Arbeidsmakelaar Soer is de sleutel van een gezamenlijk succes!

Wij helpen u met onze flexibiliteit en daadkracht graag verder met:

  • Uitzenden
  • Detacheren 
  • Werving & selectie


Laat u verrassen door ons vakkundige oordeel. Wij zetten voor u de juiste kandidaat op de juiste plek. Met onze inzet en kwaliteit zijn wij graag een meerwaarde voor uw bedrijf.

Daarnaast begeleiden wij de kandidaat graag naar zijn droombaan of dat nu een eerste baan is of een volgende stap in zijn carrière. Wij vinden dat we samen sterk staan en er altijd vol voor moeten gaan.

Heeft u vragen; wij staan u graag te woord of plannen een afspraak in.
U kunt mij bereiken via telefoonnummer 06 460 11 771 of stuur een mail naar evelien@arbeidsmakelaar.nl

Neem contact met ons op

Oldehof 1
7946 AA Wanneperveen
0646011771
evelien@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij die enthousiaste inkomensconsulent en help jij graag mensen weer op eigen benen staan in de maatschappij. Pak jij dit met een proactieve houding aan en weet jij zo het beste resultaat uit elke cases te halen. Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor jou! 

Als ervaren ICT professional schakel jij met een praktische instelling op alle niveaus van operationeel tot tactisch/strategisch? Naast het managen van projecten pak je ook samen met het team uitvoerende werkzaamheden op? Ben jij onze nieuwe collega, Hoofd informatie en projectmanagement!

Sta je sterk in je schoenen en werk je graag met mensen.
Wij zoeken een hulp in de thuiszorg omgeving Meppel Zwolle Hoogeveen.

Ben jij verzorgende IG 3 / verpleegkundige 4 / helpende 2 en woon je in de omgeving Utrecht.
Heb je ervaring met bewoners met dementie! Werk je graag met mensen en heb je een groot verantwoordelijkheidgevoel voor het welzijn van de bewoners. Laat het ons weten!