Over Arbeidsmakelaar Soer

Hierbij wil ik me graag even voorstellen.

Hoi, mijn naam is Evelien Soer en aangesloten bij Arbeidsmakelaars.
De wens voor een eigen bedrijf in de dienstverlening heb ik na ruim 25 jaar ervaring uit laten komen.
Vanuit het ondernemen binnen ons gezin heb ik de nodige kennis en visie weten op te bouwen om mijn bedrijf tot een succesvol geheel neer te kunnen zetten.
Met alle opgedane ervaring heb ik de nodige inzichten kunnen verwerven om de kwaliteit op een klantgerichte wijze naar een hoog niveau te tillen.

Wij staan voor u klaar met onze dienstverlening en willen graag samen bouwen aan een strategisch partnerschap. De kracht van Arbeidsmakelaar Soer is de sleutel van een gezamenlijk succes!

Wij helpen u met onze flexibiliteit en daadkracht graag verder met:

  • W&S, Uitzenden
  • Detacheren
  • ZZP-ers bemiddeling


Laat u verrassen door ons vakkundige oordeel. Wij zetten voor u de juiste kandidaat op de juiste plek. Met onze inzet en kwaliteit zijn wij graag een meerwaarde voor uw bedrijf.

Daarnaast begeleiden wij de kandidaat graag naar zijn droombaan of dat nu een eerste baan is of een volgende stap in zijn carrière. Wij vinden dat we samen sterk staan en er altijd vol voor moeten gaan.

Heeft u vragen; wij staan u graag te woord of plannen een afspraak in.
U kunt mij bereiken via telefoonnummer 06 460 11 771 of stuur een mail naar evelien@arbeidsmakelaar.nl

Neem contact met ons op

Veneweg 126
7946 LJ Wanneperveen
+31646011771
evelien@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Voor een jong dynamisch bedrijf zoeken wij een fulltime accountmanager. Ga jij geen uitdaging uit de weg en is elke voordeur een "potentiele" klant. Je herkent en creert nieuwe kansen en bij een tegenslag weet je jezelf snel te herpakken. Het gaat om een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling!
Ben jij de ervaren allround elektromonteur die een paar dagen per week aan de slag wil. Heb je LTO elektro of hoger, ben je flexibel en bereik je Meppel binnen 20 minuten neem dan contact met ons op.