Over Arbeidsmakelaar Soer

Hierbij wil ik me graag even voorstellen.

Hoi, mijn naam is Evelien Soer en aangesloten bij Arbeidsmakelaars.
De wens voor een eigen bedrijf in de dienstverlening heb ik na ruim 25 jaar ervaring uit laten komen.
Vanuit het ondernemen binnen ons gezin heb ik de nodige kennis en visie weten op te bouwen om mijn bedrijf tot een succesvol geheel neer te kunnen zetten.
Met alle opgedane ervaring heb ik de nodige inzichten kunnen verwerven om de kwaliteit op een klantgerichte wijze naar een hoog niveau te tillen.

Wij staan voor u klaar met onze dienstverlening en willen graag samen bouwen aan een strategisch partnerschap. De kracht van Arbeidsmakelaar Soer is de sleutel van een gezamenlijk succes!

Wij helpen u met onze flexibiliteit en daadkracht graag verder met:

  • Uitzenden
  • Detacheren 
  • Werving & selectie


Laat u verrassen door ons vakkundige oordeel. Wij zetten voor u de juiste kandidaat op de juiste plek. Met onze inzet en kwaliteit zijn wij graag een meerwaarde voor uw bedrijf.

Daarnaast begeleiden wij de kandidaat graag naar zijn droombaan of dat nu een eerste baan is of een volgende stap in zijn carrière. Wij vinden dat we samen sterk staan en er altijd vol voor moeten gaan.

Heeft u vragen; wij staan u graag te woord of plannen een afspraak in.
U kunt mij bereiken via telefoonnummer 06 460 11 771 of stuur een mail naar evelien@arbeidsmakelaar.nl

Neem contact met ons op

Oldehof 1
7946 AA Wanneperveen
0646011771
evelien@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij die enthousiaste inkomensconsulent en help jij graag mensen weer op eigen benen staan in de maatschappij. Pak jij dit met een proactieve houding aan en weet jij zo het beste resultaat uit elke cases te halen. Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor jou! 

Met spoed zoeken wij juridische medewerkers voor een Gemeente. Ben jij bekend met ruimtelijke ordening, verkeer en omgevingsverfunning/bouwplantoetser, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor een landelijk adviesbureau zijn wij op zoek naar een projectleider informatiemanagement / adviseur met enige jaren werkervaring! Heb jij ervaring bij een (lokale) overheid, Gemeente of Waterschap.Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar wil je wel graag een vaste aanstelling! Dat kan hier allemaal!

Voor een familiebedrijf in Overijssel zijn wij op zoek isolatiemedewerkers / spuiters  Ze werken landelijke, dus eventueel overnachtingen wordt dan geregeld. Ben jij fulltime beschikbaar en zoek jij een werkgever met potentie! Hier zijn doorgroeimogelijkheden, een prettige werksfeer en een vaste aanstelling.