Over Arbeidsmakelaar Elbers

Een verbinder met passie voor mensen, dat ben ik. 

Ik ben gedreven, out of the box denkend en betrokken. Centraal staat bij mij de zoektocht naar dé perfecte match voor zowel de kandidaat als de werkgever.

Ik heb onder andere bij VluchtelingenWerk Nederland veel ervaring opgedaan in arbeidsbemiddeling en re-integratie.

Is je interesse gewekt? Laten we dan samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijk gesprek!

Neem contact met ons op

Kranestraat 33
5961 GX Horst
+31683936921
annemarie@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ga jij als Ervaren Teeltmanager AGF aan de slag bij deze Komkommer- en Aardbeienkwekerij? Jij kent alle kneepjes van het vak en je wil jou kennis graag inzetten en overdragen.
Ga jij als Assistent Teeltmanager bij het teeltteam aan de slag en wil je op termijn doorgroeien naar een senior functie? Dan komen we graag met je in gesprek.
Ben jij de Allround Servicetechnicus die graag projectmatig aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers? Vanuit de afdeling Services & Projects werk je zowel zelfstandig als projectmatig met je collega's bij verschillende klanten op uiteenlopende locaties. Je komt in dienst bij de grootste technische dienstverlener van Nederland!
Om ons constructieteam in Venray te versterken, zijn wij op zoek naar een ervaren Constructiebankwerker die een uitdagende opdracht aan weet te pakken! Wij verwelkomen jou graag in ons constructieteam, een leuke enthousiaste club van collega's.