Over Arbeidsmakelaar Elbers

Een verbinder met passie voor mensen, dat ben ik. 

Ik ben gedreven, out of the box denkend en betrokken. Centraal staat bij mij de zoektocht naar dé perfecte match voor zowel de kandidaat als de werkgever.

Ik heb onder andere bij VluchtelingenWerk Nederland veel ervaring opgedaan in arbeidsbemiddeling en re-integratie.

Is je interesse gewekt? Laten we dan samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijk gesprek!

Neem contact met ons op

Kranestraat 33
5961 GX Horst
+31683936921
annemarie@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Heb jij een afgeronde studie in de richting van bouwkunde en wil jij je als Bouwkundig Tekenaar bezighouden met innovatie in demontabel bouwen, specials voor events, constructief tekenwerk en werkvoorbereiding? Dan heeft deze specialist in demontabel bouwen dé baan voor jou! Kom jij een kijkje nemen op onze R&D afdeling? 
Wordt jij de nieuwe Wachmachinist (allround Storingsmonteur) bij dit farmaceutische bedrijf in Boxmeer? Jij hebt een technisch allround profiel en werken volgens een 5 ploegenrooster levert jou geen problemen op.
Ga jij als CNC Kanter / Zetter aan de slag bij dit innoverende Metaalbewerkingsbedrijf in Venray? Een grote diversiteit aan werkzaamheden gegarandeerd.
Ga jij als CNC Draaier bij dit innoverende familiebedrijf in Horst aan de slag? Een veelzijdigheid aan werk plus een zeer goed salaris geboden.