Over Arbeidsmakelaar Elbers

Een verbinder met passie voor mensen, dat ben ik. 

Ik ben gedreven, out of the box denkend en betrokken. Centraal staat bij mij de zoektocht naar dé perfecte match voor zowel de kandidaat als de werkgever.

Ik heb onder andere bij VluchtelingenWerk Nederland veel ervaring opgedaan in arbeidsbemiddeling en re-integratie.

Is je interesse gewekt? Laten we dan samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijk gesprek!

Neem contact met ons op

Kranestraat 33
5961 GX Horst
+31683936921
annemarie@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij de Financieel-Administratief medewerker voor dit dynamische glastuinbouwbedrijf met vijf locaties verspreid in Limburg en Noord-Brabant? Je hebt bij voorkeur ervaring als administrateur of boekhouder binnen de agrarische sector. Kantoorlocatie: Someren.  
Jij bent de spin in het web van een projectorganisatie waarin alles draait om de kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid van te bestellen of nieuw te produceren verhuurmaterialen. Naast een breed palet van standaardoplossingen regel je maatwerkinkopen met uiteenlopende technische specificaties en bouwkundige specificaties, zodat een project tijdig kan worden opgeleverd.  
Ben jij de ervaren Elektromonteur die onze jonge afdeling Technical Personnel in Venray komt versterken? Wij zoeken een gezellige collega met een zelfstandig opererend karakter.
Ga jij als ervaren Financial Controller aan de slag bij deze Holding van vijf grote Glastuinbouwbedrijven in de regio Someren. Je wordt uitgedaagd om zelf mede invulling te gaan geven aan deze rol.