Over Arbeidsmakelaar Ambaum

Arbeidsmakelaar Ambaum. Ontstaan vanuit de behoefte om werving, selectie en uitzenden toe te voegen aan de activiteiten van de H3 Group. Outplacement en Reintegratie waren al 2 pijlers waaraan werving, selectie en uitzenden in 2017 is toegevoegd. 

Typeringen over Wim Ambaum: Vroegtijdig signaleren waar de behoeften zijn en hier al op voorhand op participeren, bouwen en ontwikkelen van nieuwe producten.Verbindend en samenwerkend. 

Ervaren is geloven…!

Neem contact met ons op

Grotestraat 63
5931 CT Tegelen
+31615451806
ambaum@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Wat doe je als verkoopmedewerker? Als fulltime verkoopmedewerker adviseer je deskundig onze klanten en geef je hen praktische tips mee rondom het afronden van hun klus. Je staat onze klanten servicegericht, robuust en met een grijns te woord. Wij geven je alle technische productkennis en trainingen die je nodig hebt; technische kennis is niet nodig, dat leren wij je wel!
Als jij degene bent die als geen ander snel kan schakelen, dan willen we jou leren kennen!  
Wat doe je als kassamedewerker? Als fulltime kassamedewerker sta je de klanten goed te woord, scan je artikelen en zorg je voor een correcte afhandeling van de betalingen. Daar waar mogelijk help je klanten met vragen over het assortiment. Daarnaast help je in rustige tijden je collega’s in de winkel om het assortiment zo goed mogelijk te presenteren. 
Heb jij ervaring met tactische inkoop binnen een technische productie organisatie en affiniteit met medische techniek? Heb jij een sterke persoonlijkheid en heb jij veel overtuigingskracht? Dan zijn wij als internationale speler op zoek naar jou. Wij maken producten voor de medische wereld en vinden dat onderzoek goed en kwalitatief moet zijn. Verder willen we we duurzame oplossingen aanbieden voor onze partners en zijn we continu op zoek naar verbeterprocessen en een optimaal inkoopprocces. We streven naar een lage Co2 footprint en duurzaamheid in onze producten .