Over Arbeidsmakelaar Ambaum

Bert Schreurs, ik typeer mezelf als een bruggenbouwer met Fingerspitzen gevoel.
Dankzij intensieve samenwerking met Ambaum Arbeids Analyse kan ik gebruik maken van verborgen vacatures en talenten….
Het succesvol matchen van werknemer met werkgever geeft mij een enorme kick.
Juist mensen die net wat meer ondersteuning nodig hebben zijn bij mij op het juiste adres.

Ervaren is geloven…!

Neem contact met ons op

Grotestraat 63
5931 CT Tegelen
06-15451806‬
ambaum@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband?

In deze functie ben je vooral belast met de verantwoordelijkheid voor containers op containerterminals (deze zeecontainers ontgassen).

Functieomschrijving:

ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een allround medewerker dienst voor 20 uur per week. Wij bieden Een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving Enthousiaste collega’s Werken in een transparante organisatie Salaris conform opleiding en ervaring Gemotiveerde mensen die denken te voldoen aan bovenstaande eisen worden van harte uitgenodigd te reageren. Een afgeronde MBO opleiding niveau 4 ele (of vergelijkbare werkervaring)

Een flexibele instelling Stressbestendig en accuraat

Geen 9 tot 5 mentaliteit Klantgerichte instelling met oog voor kwaliteit en veiligheid Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Minimaal rijbewijs B

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband?

In deze functie ben je vooral belast met het onderhoud en repareren van de materialen die we dagelijks op containerterminals inzetten om zeecontainers te ontgassen.

Functieomschrijving:

Het bouwen en onderhouden van stroom-verdeelkasten. Het oplossen van diverse storingen aan ventilatoren e.d. Mechanisch constructiewerk/lassen. Het keuren van elektrische apparaten volgens de NEN3140. Indien nodig kan hiervoor een opleiding worden gevolgd. Allround medewerker technische dienst (20 uur) Wij zijn  gespecialiseerd in het meten van gevaarlijke gassen in zeecontainers, trucks en warehouses en in het (actief) ventileren van zeecontainers. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd op diverse locaties bij logistieke bedrijven en op containerterminals. Hiermee zorgen wij voor een veilige werkomgeving voor het logistiek personeel die de containers openen en betreden. Tevens begeleiden wij onze klanten in de processen rondom dit onderwerp. Wij hebben een leuk team met diverse specialisten op het gebied van gassen in containers, ADR en veiligheid. Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een allround medewerker technische dienst voor 20 uur per week. Wij bieden Een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving Enthousiaste collega’s Werken in een transparante organisatie Salaris conform opleiding en ervaring Gemotiveerde mensen die denken te voldoen aan bovenstaande eisen worden van harte uitgenodigd te reageren. Een afgeronde MBO opleiding niveau 4 elektrotechniek (of vergelijkbare werkervaring)

Een flexibele instelling Stressbestendig en accuraat

Geen 9 tot 5 mentaliteit Klantgerichte instelling met oog voor kwaliteit en veiligheid Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Minimaal rijbewijs B

Kassamedewerker voor een mooi bedrijf in de regio.

Voor meer informatie nodigen wij je graag uit op onze locatie in Tegelen. 

Voor een familiebedrijf zijn we op zoek naar een programmeur / CNC frezer.

Je werkt zelfstandig aan prorammas voor onze CNC freesbanken.

De besturing is Heidenhain.

 Als de machines " lopend en draaiend zijn" ben jij de duizendpoot die dan weer aan het programmeren is.

Het betreft een verantwoordelijke uitdagende functie waarbij je zelfstandig kunt werken en waarbij een groot eigen inzicht nodig is.

Er zijn doorgroeimogelijkheden die passend zijn en we graag in een persoonlijk gesprek toelichtten.

Een assesment behoort tot de mogelijkheden.