Over Arbeidsmakelaar Ambaum

Arbeidsmakelaar Ambaum. Ontstaan vanuit de behoefte om werving, selectie en uitzenden toe te voegen aan de activiteiten van de H3 Group. Outplacement en Reintegratie waren al 2 pijlers waaraan werving, selectie en uitzenden in 2017 is toegevoegd. 

Typeringen over Wim Ambaum: Vroegtijdig signaleren waar de behoeften zijn en hier al op voorhand op participeren, bouwen en ontwikkelen van nieuwe producten.Verbindend en samenwerkend. 

Ervaren is geloven…!

Neem contact met ons op

Grotestraat 63
5931 CT Tegelen
+31615451806
ambaum@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Heb jij ervaring met tactische inkoop binnen een technische productie organisatie en affiniteit met medische techniek? Heb jij een sterke persoonlijkheid en heb jij veel overtuigingskracht? Dan zijn wij als internationale speler op zoek naar jou. Wij maken producten voor de medische wereld en vinden dat onderzoek goed en kwalitatief moet zijn. Verder willen we we duurzame oplossingen aanbieden voor onze partners en zijn we continu op zoek naar verbeterprocessen en een optimaal inkoopprocces. We streven naar een lage Co2 footprint en duurzaamheid in onze producten .
Vind jij het leuk om de commerciële taken op de binnendienst waarbij je dagelijks te maken hebt met een diversiteit aan klanten en producten op te pakken ? Daarnaast samen in een gevarieerd en informeel sales team de beste resultaten behalen. Past dit bij jou? Dan is deze vacature op het lijf geschreven! Nieuwsgierig? Bekijk dan de vacature.
Wie ben jij? Je hoeft geen ervaring te hebben met werken in een zwembad, want wij leren het jou! Het is wel belangrijk dat je kunt zwemmen, maar je hoeft niet per se een “baywatchtype” te zijn om dit werk goed te kunnen doen (al zijn die natuurlijk ook van harte welkom 😉). Bij ons in het team ligt de leeftijd tussen de 18 en 59 jaar, zowel mannen als vrouwen. Een super gezellige, gemixte groep!  
Ben je in het bezit van het diploma algemeen beveiligingsbeambte? Kun jij rust en veiligheid creëren! Als beveiliger zoeken we jou! Dit doe je in de eerste plaats door zelf rust uit te stralen. Maar niks is minder waar, want ondertussen houd jij alles met een scherp oog in de gaten.