Over Arbeidsmakelaar Slingerland

Een netwerker en verbinder, dat zijn de woorden die bij mij passen. Ruim 30 jaar werkervaring in sales en marketing. Zowel binnen- als buitendienstfuncties gehad. Veel gezien wat goed ging, maar zeker ook wat beter kan binnen bedrijven en organisaties.

Laatste jaren ook ervaring opgedaan in bemiddelen van personeel en sollicitatietraining gegeven aan MBO studenten. Mijn motto is “investeer in talent en behaal een beter rendement”. Personeel dat hun sterke punten in kunnen zetten op de juiste functie binnen een bedrijf, komt ten goede van de gehele organisatie.

Meer weten over onze werkwijze? Mail dan naar eelco@arbeidsmakelaar.nl

Neem contact met ons op

Leeghwaterstraat 25
2811 DT Reeuwijk
0182-796777
eelco@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Zoek jij een leuke baan en een centrale functie binnen een bedrijf te zijn met diverse werkzaamheden? Lees dan verder en reageer op deze funcite. 

Wij zoeken voor een Christelijke school in Rotterdam een enthousiaste docent Aardrijkskunde voor ca. 0,4 FTE, 2e graads. Een docent die meelevend lid is van een kerkelijke gemeente in Nederland.

Wil jij graag lesgeven in Rotterdam, lees dan snel verder en stuur je CV naar ons toe.

Wil jij graag dagelijks buiten werken, mooie tuinen aanleggen en verzorgen? Dan hebben wij een vacature voor meerdere hoveniers in de regio Rotterdam / Krimpenerwaard e.o.