Over Arbeidsmakelaar Van der Steege

Vanuit mijn kantoor in Kampen ben ik specialist in uitzenden, werving en selectie van personeel. Met name in de techniek en commercie heb ik de missie om dagelijks de juiste persoon aan de juiste baan op het juiste tijdstip te helpen.
Dat doe ik met plezier, gedrevenheid en aandacht. Dat ga je merken!
 

Wat medewerkers zeggen over Arbeidsmakelaar van der Steege:

'Heel fijn om met Bart contact te hebben denkt goed met je mee. En als wat is denkt ie altijd mee naar een oplossing. Komt zijn afspraken ook zeker na. Echt een aanrader.' Andreas H.

'Heel fijn om via te werken. Ik heb eindelijk een werkplek gevonden die helemaal bij mij past. Zoek je een leuke baan? Dan ben je bij de arbeidsmakelaar zeker op de juiste plek!' Jan-Willem B.

'Na mijn sollicitatie ben ik diezelfde dag nog gebeld door Bart. Snelle service! Heel erg bedankt Bart!' 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31681515781
bart@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Jij zorgt ervoor dat je stratenmakers de benodigde spullen hebben en aan de slag kunnen. Natuurlijk help je mee als opperman stratenmaker, maar je zorgt ook goed voor jouw stratenmakers. Interesse? Solliciteer snel en jij gaat binnenkort al aan de slag als opperman stratenmaker!
Vindt jij het niet erg om op hoogtes te werken en ben jij een persoon die nauwkeurig werkt? Solliciteer snel en ga volgende week al aan de slag als dakdekker!
Oké, daar komt een vrachtwagen aan die gelost moet worden. De spullen op de goede plek zetten en de juiste spullen weer in de vrachtwagen. Is dit iets wat jij heel graag wilt doen? Ben je op zoek naar een baan als logistiek medewerker? Lees dan snel verder en wordt onze nieuwe collega!
Heb je geen werk, maar wil je toch je handen uit de mouwen steken? Lees gauw verder, want wij zoeken aanpakkers!