Over Arbeidsmakelaar Van der Steege

Vanuit mijn kantoor in Kampen ben ik specialist in uitzenden, werving en selectie van personeel. Met name in de techniek en commercie heb ik de missie om dagelijks de juiste persoon aan de juiste baan op het juiste tijdstip te helpen.
Dat doe ik met plezier, gedrevenheid en aandacht. Dat ga je merken!
 

Wat medewerkers zeggen over Arbeidsmakelaar van der Steege:

'Heel fijn om met Bart contact te hebben denkt goed met je mee. En als wat is denkt ie altijd mee naar een oplossing. Komt zijn afspraken ook zeker na. Echt een aanrader.' Andreas H.

'Heel fijn om via te werken. Ik heb eindelijk een werkplek gevonden die helemaal bij mij past. Zoek je een leuke baan? Dan ben je bij de arbeidsmakelaar zeker op de juiste plek!' Jan-Willem B.

'Na mijn sollicitatie ben ik diezelfde dag nog gebeld door Bart. Snelle service! Heel erg bedankt Bart!' 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31681515781
bart@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Heb jij een echt timmermansoog en kan je secuur werken? Wij hebben een leuke uitdaging als meubelmaker/scheepstimmerman beschikbaar.
Wil jij meewerken aan het maken van mooie sloepen, motor- en zeiljachten? En wil jij binnen een jaar een vast contract bij onze opdrachtgever? Lees dan snel verder over deze topbaan!
Heb jij 2 rechterhanden en wil je graag op luxe jachten werken? Dan hebben wij een leuke technische uitdaging voor jou.
Beschermt tegen de zon en lekker buiten op je eigen terrasje zitten. Dat willen je klanten graag en jij zorgt er voor! Wordt jij onze nieuwe collega zonweringsmonteur? Solliciteer dan nu!