Over Arbeidsmakelaar Van der Steege

Vanuit mijn kantoor in Kampen ben ik specialist in uitzenden, werving en selectie van personeel. Met name in de techniek en commercie heb ik de missie om dagelijks de juiste persoon aan de juiste baan op het juiste tijdstip te helpen.
Dat doe ik met plezier, gedrevenheid en aandacht. Dat ga je merken!
 

Wat medewerkers zeggen over Arbeidsmakelaar van der Steege:

'Altijd met veel plezier voor hem gewerkt stond klaar als je hem wat te vragen had of een probleem bedankt' Jeffrey V.

'Heel fijn om via te werken. Ik heb eindelijk een werkplek gevonden die helemaal bij mij past. Zoek je een leuke baan? Dan ben je bij de arbeidsmakelaar zeker op de juiste plek!' Jan-Willem B.

'Na mijn sollicitatie ben ik diezelfde dag nog gebeld door Bart. Snelle service! Heel erg bedankt Bart!' 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-81515781
bart@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij fysiek sterk en heb jij geen hoogtevrees? Wij zijn op zoek naar monteurs voor het plaatsen en installeren van zonnepanelen.

Weet jij als geen ander hoe je elektrische schakelingen tot stand moet brengen en houd jij van afwisseling? Dan ben jij de elektricien waarvoor wij een uitdagende baan hebben.

Wij zijn op zoek naar een ervaren hovenier die ervaring heeft in het aanleggen en onderhouden van tuinen bij zowel particulieren en bedrijven.

Werk jij graag met je handen binnen een werkplaats? Wij zijn op zoek naar een werkplaats timmerman. Lees snel verder in onderstaande vacature.