Over Arbeidsmakelaar Van der Steege

Vanuit mijn kantoor in Kampen ben ik specialist in uitzenden, werving en selectie van personeel. Met name in de techniek en commercie heb ik de missie om dagelijks de juiste persoon aan de juiste baan op het juiste tijdstip te helpen.
Dat doe ik met plezier, gedrevenheid en aandacht. Dat ga je merken!
 

Wat medewerkers zeggen over Arbeidsmakelaar van der Steege:

'Heel fijn om met Bart contact te hebben denkt goed met je mee. En als wat is denkt ie altijd mee naar een oplossing. Komt zijn afspraken ook zeker na. Echt een aanrader.' Andreas H.

'Heel fijn om via te werken. Ik heb eindelijk een werkplek gevonden die helemaal bij mij past. Zoek je een leuke baan? Dan ben je bij de arbeidsmakelaar zeker op de juiste plek!' Jan-Willem B.

'Na mijn sollicitatie ben ik diezelfde dag nog gebeld door Bart. Snelle service! Heel erg bedankt Bart!' 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31681515781
bart@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Werk jij graag met je handen? En vindt je het niet erg om op allerlei verschillende plekken te werken? Ben je niet bang op hoogtes? Als jij je hierin herkent, dan zoeken wij jou! Solliciteer snel en ga volgende week al aan de slag als stukadoor!
Heb jij geen angst om op hoogtes te werken en wil je graag als een monteur aan de slag? Solliciteer snel en jij kunt volgende week al aan de slag als dak & gevel monteur! 
Ben jij technisch ingesteld en kun jij goed werken aan de hand van tekeningen? Werk je het liefst de hele dag in een werkplaats? Lees snel verder! Wij zoeken een MIG MAG lasser. Solliciteer direct en jij kan volgende week al aan de slag!
Als je airco kapot is, wil je dit graag gemaakt hebben. Je belt een monteur W-installaties. Maar ze hebben pas over 2 weken tijd. Daarom zoekt onze opdrachtgever een monteur. Vindt jij alles wat met installatie te maken heeft interessant? Solliciteer nu en help onze opdrachtgever volgende week al de brand!!