Over Arbeidsmakelaar Van der Steege

Vanuit mijn kantoor in Kampen ben ik specialist in uitzenden, werving en selectie van personeel. Met name in de techniek en commercie heb ik de missie om dagelijks de juiste persoon aan de juiste baan op het juiste tijdstip te helpen.
Dat doe ik met plezier, gedrevenheid en aandacht. Dat ga je merken!
 

Wat medewerkers zeggen over Arbeidsmakelaar van der Steege:

'Heel fijn om met Bart contact te hebben denkt goed met je mee. En als wat is denkt ie altijd mee naar een oplossing. Komt zijn afspraken ook zeker na. Echt een aanrader.' Andreas H.

'Heel fijn om via te werken. Ik heb eindelijk een werkplek gevonden die helemaal bij mij past. Zoek je een leuke baan? Dan ben je bij de arbeidsmakelaar zeker op de juiste plek!' Jan-Willem B.

'Na mijn sollicitatie ben ik diezelfde dag nog gebeld door Bart. Snelle service! Heel erg bedankt Bart!' 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31681515781
bart@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Voel jij je één met de machine waarop je rijd? En vind je het mooi om iedere dag op een ander project te werken? Solliciteer dan bij ons als mobiele kraan machinist.
Heb jij je T rijbewijs en ben je geïnteresseerd in de agrarische wereld of wil je deze ervaring graag op doen? Ga nu aan de slag als trekkerchauffeur! Lees snel verder en solliciteer, dan kun jij volgende week al aan de slag!
In de winter niet te koud en in de zomer niet te warm. Heerlijk! Dat moet je willen in je huis of op kantoor. En daar zorg jij voor als isolatiemonteur. Solliciteer nu op deze vacature en jij gaat binnenkort al aan de slag in ons leuke team!
Werk jij heel precies en klantgericht? Vindt je het leuk om interieur te bekleden en mooi te maken, precies naar de wens van jouw klant? Solliciteer nu en wordt onze nieuwe collega stoffeerder!