Over Arbeidsmakelaar Van der Steege

Vanuit mijn kantoor in Kampen ben ik specialist in uitzenden, werving en selectie van personeel. Met name in de techniek en commercie heb ik de missie om dagelijks de juiste persoon aan de juiste baan op het juiste tijdstip te helpen.
Dat doe ik met plezier, gedrevenheid en aandacht. Dat ga je merken!
 

Wat medewerkers zeggen over Arbeidsmakelaar van der Steege:

'Heel fijn om met Bart contact te hebben denkt goed met je mee. En als wat is denkt ie altijd mee naar een oplossing. Komt zijn afspraken ook zeker na. Echt een aanrader.' Andreas H.

'Heel fijn om via te werken. Ik heb eindelijk een werkplek gevonden die helemaal bij mij past. Zoek je een leuke baan? Dan ben je bij de arbeidsmakelaar zeker op de juiste plek!' Jan-Willem B.

'Na mijn sollicitatie ben ik diezelfde dag nog gebeld door Bart. Snelle service! Heel erg bedankt Bart!' 

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31681515781
bart@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Steek jij graag de handen uit de mouwen en houdt jij van werken in de buitenlucht? Wij zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar een groenvoorziener in de regio Zwolle. 
Steek jij graag de handen uit de mouwen en houdt jij van werken in de buitenlucht? Wij zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar een groenvoorziener in de regio Kampen. 
Wordt jij er blij van om sanitair, cv-ketels en boilers te installeren en te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een loodgieter, lees snel verder!
Ga jij geen technische uitdaging uit de weg? Krijg jij er energie van om storingen te verhelpen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je. Lees snel verder!