Over Arbeidsmakelaar Plender

Arbeidsmakelaar Plender, met Remco Plender. Wat kan ik voor u doen? Dat is mijn basishouding. Ik heb een sterk bemiddelend karakter, ik zoek het beste voor alle partijen waar ik mee te maken heb.

Dat gebeurt op de achtergrond, ik doe mijn werk op een bescheiden wijze. U hoort van mij als ik vragen of resultaten heb. Ik ga door tot ik resultaat heb.

Indien wenselijk schakel ik mijn collega-ondernemers van Arbeidsmakelaars in. Zo weet u dat er een maximale wervingskracht is. Krachtig. Sociaal. Bescheiden. Daag me maar uit!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-46371898
remco@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Kan jij goed bosmaaien en heb je ervaring in de groenvoorziening? Lekker werken in het zonnetje en heb je groene vingers? Solliciteer dan vandaag nog op deze functie!

Kan jij goed bosmaaien, schoffelen of andere werkzaamheden in het groot groen en heb je ervaring in de groenvoorziening? Voor het (aankomende) groenseizoen zijn wij op zoek naar (ervaren) groenmedewerkers.

Voel jij je thuis op de tractor/trekker en heb jij deze mooie machine volledig onder controle? En wil je graag werken in de agrarische- of cultuurtechnische sector? Dan ben jij de chauffeur die wij zoeken!

Op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Hou je van werken in de buitenlucht en ben je organisatorisch sterk? Dan is deze functie wellicht ideaal voor jou!