Over Arbeidsmakelaar Plender

Arbeidsmakelaar Plender, met Remco Plender. Wat kan ik voor u doen? Dat is mijn basishouding. Ik heb een sterk bemiddelend karakter, ik zoek het beste voor alle partijen waar ik mee te maken heb.

Dat gebeurt op de achtergrond, ik doe mijn werk op een bescheiden wijze. U hoort van mij als ik vragen of resultaten heb. Ik ga door tot ik resultaat heb.

Indien wenselijk schakel ik mijn collega-ondernemers van Arbeidsmakelaars in. Zo weet u dat er een maximale wervingskracht is. Krachtig. Sociaal. Bescheiden. Daag me maar uit!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-46371898
remco@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Heb jij geen hoogtevrees en lijkt het je mooi om een echt ambachtelijk vak te leren? Lees dan verder voor onze leuke vacature van leerling rietdekker in de omgeving van Sint Jansklooster!

Lijkt jou het leuk om als glazenwasser aan de slag te gaan? Heb je ervaring of wil je het graag leren? Dan ben ik op zoek naar jou!

Ben jij technisch onderlegd, heb je twee rechter handen en (bij voorkeur) ervaring in de assemblage? Daarnaast woonachtig in de nabije omgeving van 't-Harde en op zoek naar een leuke baan? Lees dan snel verder!

Ben jij een echte aanpakker, heb je technisch inzicht en ben je op zoek naar afwisselend werk wat door heel Nederland is? Lees dan snel verder voor de vacature van Montagemedewerker in Scherpenzeel!