Over Arbeidsmakelaar Plender

Arbeidsmakelaar Plender, met Remco Plender. Wat kan ik voor u doen? Dat is mijn basishouding. Ik heb een sterk bemiddelend karakter, ik zoek het beste voor alle partijen waar ik mee te maken heb.

Dat gebeurt op de achtergrond, ik doe mijn werk op een bescheiden wijze. U hoort van mij als ik vragen of resultaten heb. Ik ga door tot ik resultaat heb.

Indien wenselijk schakel ik mijn collega-ondernemers van Arbeidsmakelaars in. Zo weet u dat er een maximale wervingskracht is. Krachtig. Sociaal. Bescheiden. Daag me maar uit!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31646371898
remco@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Ben jij op zoek naar een commerciële stage waarbij je veel gaat leren op het gebied van commerciële vaardigheden, gesprekstechnieken en zelfstandig werken? Lees dan verder voor deze uitdagende stage bij ons!
Zit jij (bijna) in je laatste jaar en ben je op zoek naar een commerciële stage waarbij je veel gaat leren op het gebied van commerciële vaardigheden, gesprekstechnieken en zelfstandig werken? Lees dan verder voor deze uitdagende stage bij ons!
Ben jij in het bezit van je CE-rijbewijs, stressbestendig en beschikbaar voor calamiteitendiensten? Wil je werken voor o.a. gemeenten, provincie en landelijke overheid? Lees dan snel verder voor onze functie als chauffeur Veegwagen machinist.
Kan jij goed bosmaaien en heb je ervaring in de groenvoorziening? Lekker werken in het zonnetje en heb je groene vingers? Solliciteer dan vandaag nog op deze functie!