Over Arbeidsmakelaar Plender

Arbeidsmakelaar Plender, met Remco Plender. Wat kan ik voor u doen? Dat is mijn basishouding. Ik heb een sterk bemiddelend karakter, ik zoek het beste voor alle partijen waar ik mee te maken heb.

Dat gebeurt op de achtergrond, ik doe mijn werk op een bescheiden wijze. U hoort van mij als ik vragen of resultaten heb. Ik ga door tot ik resultaat heb.

Indien wenselijk schakel ik mijn collega-ondernemers van Arbeidsmakelaars in. Zo weet u dat er een maximale wervingskracht is. Krachtig. Sociaal. Bescheiden. Daag me maar uit!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
+31646371898
remco@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Op zoek naar een leuke baan met uitzicht op een vast contract? Ben jij gedreven en wil jij je ontwikkelen tot een echte vakspecialist? En wil jij op korte termijn aan de slag van allround polyester productiemedewerker? Lees dan snel verder voor meer informatie!
Op zoek naar een leuke baan als catering / kantine medewerker binnen een christelijke scholengemeenschap? Heb jij enige ervaring en zoek jij een baan voor de langere tijd? Lees dan snel verder!
Adel Polyester en Arbeidsmakelaars zoeken nieuw toptalent! Wil jij meewerken in het productieproces van een topproduct? En wil jij samen met je collega's werken aan hoogwaardige sloepen en jachten van polyester? Lees dan snel verder over deze topbaan!
Wil jij meewerken in het productieproces van een topproduct? En wil jij samen met je collega's werken aan hoogwaardige sloepen en jachten van polyester? Lees dan snel verder over deze topbaan!