Over Arbeidsmakelaar Plender

Arbeidsmakelaar Plender, met Remco Plender. Wat kan ik voor u doen? Dat is mijn basishouding. Ik heb een sterk bemiddelend karakter, ik zoek het beste voor alle partijen waar ik mee te maken heb.

Dat gebeurt op de achtergrond, ik doe mijn werk op een bescheiden wijze. U hoort van mij als ik vragen of resultaten heb. Ik ga door tot ik resultaat heb.

Indien wenselijk schakel ik mijn collega-ondernemers van Arbeidsmakelaars in. Zo weet u dat er een maximale wervingskracht is. Krachtig. Sociaal. Bescheiden. Daag me maar uit!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-46371898
remco@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Op zoek naar een baan waar je zelf je werktijden kan indelen, vanuit huis kan werken en daarnaast ook mensen kan helpen? Lees dan snel verder!

Op zoek naar een baan voor langere tijd? Ben jij een echte aanpakker die lekker bezig zijn met zijn handen? Dan zoek ik jou! In Genemuiden zijn wij op zoek naar polyesterbewerkers!

Adel Polyester en Arbeidsmakelaars zoeken nieuw toptalent! Wil jij meewerken in het productieproces van een topproduct? En wil jij samen met je collega's werken aan hoogwaardige sloepen en jachten van polyester? Lees dan snel verder over deze topbaan!

Ben jij naast je opleiding nog op zoek naar een leuke bijbaan ben je nog 1 á 2 middagen en/of zaterdagochtend beschikbaar? Lees dan snel verder over deze leuke functie bij Adel Polyester!