Over Arbeidsmakelaar Plender

Arbeidsmakelaar Plender, met Remco Plender. Wat kan ik voor u doen? Dat is mijn basishouding. Ik heb een sterk bemiddelend karakter, ik zoek het beste voor alle partijen waar ik mee te maken heb.

Dat gebeurt op de achtergrond, ik doe mijn werk op een bescheiden wijze. U hoort van mij als ik vragen of resultaten heb. Ik ga door tot ik resultaat heb.

Indien wenselijk schakel ik mijn collega-ondernemers van Arbeidsmakelaars in. Zo weet u dat er een maximale wervingskracht is. Krachtig. Sociaal. Bescheiden. Daag me maar uit!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-46371898
remco@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Als klantenservicemedewerker in Amersfoort hou jij je bezig met het helpen en adviseren van klanten. Dit doe je voor een toonaangevende organisatie wat super goed staat op je CV! Daarnaast heb je leuke collega's, bedrijfsuitjes en zijn toffe incentives te verdienen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker, waar geen vraag hetzelfde is? Wil jij werken voor een A-merk, jezelf ontwikkelen en daarnaast ook nog eens plezier in je werk hebben? Dan zoek ik jou! Lees snel verder!

Krijg jij een kick van tevreden klanten? Help je graag mensen verder en wil je werken voor een toffe organisatie in Enschede? Lees dan snel verder en check zelf wat voor gave functie dit van klantenservice medewerker wij beschikbaar hebben! Wil jij zo snel mogelijk starten en vanuit huis werken na de trainingsperiode? Dat kan! Lees snel verder hoe je bij ons kan solliciteren!

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker, waar geen vraag hetzelfde is? Ben jij de klantenservice medewerker waar onze klanten blij van worden? Wil jij werken voor een A-merk, jezelf ontwikkelen en daarnaast ook nog eens plezier in je werk hebben? Dan zoek ik jou! Lees snel verder!