Over Arbeidsmakelaar Plender

Arbeidsmakelaar Plender, met Remco Plender. Wat kan ik voor u doen? Dat is mijn basishouding. Ik heb een sterk bemiddelend karakter, ik zoek het beste voor alle partijen waar ik mee te maken heb.

Dat gebeurt op de achtergrond, ik doe mijn werk op een bescheiden wijze. U hoort van mij als ik vragen of resultaten heb. Ik ga door tot ik resultaat heb.

Indien wenselijk schakel ik mijn collega-ondernemers van Arbeidsmakelaars in. Zo weet u dat er een maximale wervingskracht is. Krachtig. Sociaal. Bescheiden. Daag me maar uit!

Neem contact met ons op

Gildestraat 1
8263 AH Kampen
06-46371898
remco@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Heb jij ervaring op de (midi)kraan en vind je het leuk om in het grondwerk actief te zijn? Ben je op korte termijn beschikbaar, dan zoek ik jou!

Het gras begint weer te groeien en dat moet natuurlijk gemaaid worden! Als (ervaren) machinist op de kooimaaier is dat natuurlijk voor jou geen enkel probleem. Ik ben daarom op zoek naar jou!

Voel jij je thuis op de tractor/trekker en heb jij deze mooie machine volledig onder controle? En wil je graag werken in de agrarische- of cultuurtechnische secor? Dan ben jij de chauffeur die wij zoeken!

Groot oplossend vermogen, klantvriendelijk en ervaring als isolatiemonteur. Voldoe jij aan dit allemaal en dus de persoon die wij zoeken? Solliciteer snel en ga volgende week al aan de slag bij onze opdrachtgever in Heerenveen.