Over Arbeidsmakelaar Latupeirissa

Als Arbeidsmakelaar werf en selecteer ik vaste en tijdelijke (zelfstandige-)professionals, in alle disciplines, waarin ik jou meer zichtbaarheid ga geven bij toekomstige opdrachtgevers. Uitgangspunt bij alle vormen van dienstverlening zijn, transparantie, integriteit, kwaliteit en maatwerk.

Binnen de Arbeidsmakelaars begeleid en verbind ik professionals vanuit hun eigen kracht, dat wil zeggen dat ik werk vanuit het menselijk oogpunt ofwel van de professional. Ik noem dit “Talent van de Kandidaat”. De Talenten van de kandidaat breng ik samen met de professional in kaart. Door vanuit het perspectief van de kandidaat te werken, is mogelijk om samen met de professional en opdrachtgever een langdurig en duurzame arbeidsrelatie te realiseren.

Ik richt mij voornamelijk op de vakgebieden, Sales, Marketing, Communicatie, IT, Horeca en Zorg op MBO/HBO werk- en denkniveau.

Ga jij voor de ultieme droombaan? Wil jij beter gezien worden door werkgevers? Stuur dan je CV naar jefta@arbeidsmakelaar.nl of kijk op een van onze vacatures. Samen zullen wij je loopbaanroute uitstippelen!

Wil je meer weten hoe ik werk? Neem dan telefonisch contact met mij op: +31(0)6-10752755.

 

Neem contact met ons op

Prins Hendriklaan 8
5261 TP Vught
06-10752755
jefta@arbeidsmakelaar.nl

Meest recente vacatures

Werken voor één van de grootste Sociale Platform van Nederland, waar je de beste deals kunt vinden!
Onze opdrachtgever is in 2018 & 2019 uitgeroepen tot De Beste Werkgever van Nederland.

Wil jij de Nederlandse Goede Doelen steunen?
Help dan mee met het werven van nieuwe vrijwilligers!