Over Arbeidsmakelaar Baron

De juiste match door het verdiepen in de zachte en harde wensen van zowel kandidaat als opdrachtgever; daar ligt mijn kracht. Arbeidsmakelaar Baron (Mark), aangenaam!

Dat verdiepen doe ik vanuit mijn overtuiging dat dit erg belangrijk is. In de jaren dat ik gewerkt heb als operator en een studie Technische Bedrijfskunde gedaan heb zag ik dat mijn kracht is om deze zaken bij elkaar te brengen in een bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Daarom ben ik ook gaan werken in de arbeidsbemiddeling van eerst technische mensen en later ook in engineering en IT. Nu als zelfstandig ondernemer bij Arbeidsmakelaars. Deze organisatie zorgt er voor dat ik mij vol kan focussen op de kandidaat en de opdrachtgever. 

Het matchen op zachte criteria vergt veel aandacht. Aandacht die ik er graag aan geef. Omdat deze criteria perceptie-afhankelijk zijn is het noodzakelijk om hier goed in af te stemmen met alle betrokkenen. Soms ondersteund door persoonlijkheidsonderzoeken. Nauw contact met alle partijen is nodig en past ook bij mijn persoon en werkwijze. 

Met opdrachtgevers kijk ik graag naar latente en toekomstige behoefte om zo niet alleen de urgente situatie goed op te lossen maar ook tijdig te kunnen schakelen op de toekomst. Dat komt de kwaliteit van de matches ten goede.

Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met met op en je gaat het merken!

Neem contact met ons op

Alde dyk 18
8407 AD Terwispel
0622111365
mark@arbeidsmakelaar.nl