Terug naar resultaat

Locatie
Assen

Provincie
Drenthe

Branche
Callcenter / Klantenservice

Dienstverband
Vast

Opleidingsniveau
MBO

Aantal uur
9 tot 40 uur

Vacature Studentenbaan: Klantcontact Medewerker

Vacaturenummer: 356162

Ben jij als student op zoek naar een flexibele en goedbetaalde bijbaan? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Deze baan is goed te combineren met je studie, je kan namelijk bij ons je eigen werkrooster indelen!

Wij zoeken per direct nieuwe collega’s voor een callcenter in Assen. Als callcentermedewerker neem je contact op met consumenten voor het verkopen van energiecontracten of telecomcontracten. Dit ga je doen voor landelijk bekende bedrijven en jij bent in deze functie het visitekaartje hiervan! Het is aan jou de taak om deze consumenten te overtuigen om over te stappen van energieleverancier of het huidige contract te verlengen. Ook weet je consumenten te overtuigen om de beste telecomdeal te sluiten.

We zoeken studenten met een vlotte babbel, overtuigingskracht en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je bent verplicht om minimaal 9u per week te werken, maar je zou uiteraard meer uren kunnen werken tot maximaal 40u per week. Je kan zowel overdag als avonden bij ons werken en op zaterdag zijn we ook geopend. Je kan bij ons je eigen werkrooster maken en bepaald dus elke week zelf wanneer je wil en kan werken. Flexibeler krijg je het als student niet! Ervaring is niet verplicht om te solliciteren op deze functie, maar je moet uiteraard er wel voor openstaan om trainingen te volgen.

Wat kan je van ons als werkgever verwachten:
- een marktconform basis-salaris;
- een lucratief bonussysteem (gemiddeld €175 per maand bonus);
- prettige werksfeer en leuke collega’s;
- uitgebreide trainingen en coaching on the job;
- volop mogelijkheden om intern door te groeien;
- volledige reiskostenvergoeding en goede bereikbaarheid met het OV;

We werken met verschillende salarisschalen, gebaseerd op leeftijd:
Ben je 22 jaar of ouder? Dan verdien je €13,- bruto per uur als basissalaris. Ben je 21 jaar of jonger? Dan verdien je €10,- bruto per uur als basissalaris. Deze bedragen zijn bruto en incl. vakantiegeld, excl. vakantiedagen en bonussen.
Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en werkt dus niet op uitzendbasis.

Enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande link.
Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek in het callcenter.
Zolang deze vacature online staat is het mogelijk om hier op te reageren.
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je mailen naar jesse@arbeidsmakelaar.nl of telefonisch contact opnemen via (06) 43 06 24 78.

Eisen

Over het bedrijf
Arbeidsmakelaar Van den Berg
Werving & Selectie | Payroll

Contact
Jesse van den Berg

T. 06 430 62 478
E. jesse@arbeidsmakelaar.nl
W. www.arbeidsmakelaarvandenberg.nl

Reageer op deze vacature