Terug naar resultaat

Locatie
Arnhem

Provincie
Gelderland

Branche
Commercieel

Dienstverband
Part Time

Opleidingsniveau
MAVO

Aantal uur
16 tot 40 uur

Vacature Callcenter medewerkers Arnhem gezocht (spoed)

Vacaturenummer: 333143

Wil jij met jouw vlotte verkoopbabbel veel geld verdienen, je eigen werktijden bepalen en er ook nog eens veel van leren?

Per direct zijn wij in Arnhem op zoek naar callcenter medewerkers. Het bedrijf is goed te bereiken met OV, je krijgt een reiskostenvergoeding en het werk kan zowel parttime als fulltime tussen de 16 en 40 uren per week gedaan worden.

Je werk bestaat uit het bellen van particulieren of bedrijven die je producten aanbiedt als energie- telefoon- of krantenabonnementen.

Vooraf krijg je zowel een product- als verkooptraining plus script zodat je precies weet hoe je het aan moet pakken voordat je aan de slag gaat. Na deze training kun je binnen een week starten en kom je rechtstreeks in dienst bij het bedrijf.

De werktijden kun je in overleg met je teamleider vaststellen tussen 09:00 - 21:30 uur, kortom een flexibele baan waarin jij je werktijden zelf kunt bepalen.

Daarnaast zijn er 2 soorten verdiensten. Allereerst je basissalaris, dit ligt in eerste instantie op 9,77 per gewerkt uur (23-jarige incl. vakantiegeld) en hier komen de vakantiedagen nog bij op. Dit loopt op naar mate je trainingen gaat volgen en doorgroeit.

Daarnaast is er ook een erg aantrekkelijk bonussysteem. Afhankelijk van het product dat je gaat verkopen kun je hiermee nog 10% tot 75% bovenop je standaardsalaris bijverdienen.
Veel medewerkers komen dan ook na de inwerkperiode met deze bonussen rond een bruto-uurloon van 12,- tot 15,- euro per uur uit.

Wil jij meer weten over deze vacature?
Mail dan je cv naar pieter@arbeidsmakelaar.nl dan wordt er telefonisch contact opgenomen om meer informatie te geven over het werk en de sollicitatieprocedure.

Eisen
Vlotte babbel

Over het bedrijf

Contact
Pieter van Olst

T. 06 345 51 133
E. pieter@arbeidsmakelaar.nl
W. www.arbeidsmakelaarvanolst.nl

Reageer op deze vacature