Terug naar resultaat

Locatie
Nijmegen

Provincie
Gelderland

Branche
Commercieel

Dienstverband
Vast

Opleidingsniveau
MBO

Aantal uur
8 tot 40 uur

Vacature Callcenter medewerkers Nijmegen gezocht (spoed)

Vacaturenummer: 333142

Voor een bedrijf uit Nijmegen zijn wij op zoek naar telefonische verkopers.
Ervaring is hiervoor geen vereiste.
Het werk kan zowel parttime als fulltime tussen de 8 en 40 uren per week gedaan worden.

Je werk bestaat uit het bellen van oude of bestaande klanten van een landelijk dagblad die je contractvernieuwing of contractverlening aanbiedt.
Het voordeel hiervan is dat de mensen dus al bekend zijn met het product en dat je geen mensen opbelt die hier helemaal niets mee hebben.

Vooraf krijg je zowel een producttraining als verkooptraining plus script zodat je precies weet hoe je het aan moet pakken voordat je aan de slag gaat. Na deze training kun je binnen een week starten en kom je rechtstreeks in dienst bij het bedrijf.

De werktijden kun je in overleg met je teamleider vaststellen tussen 09:00 - 21:00 uur, kortom een flexibele baan waarin jij je werktijden zelf kunt bepalen.

Daarnaast zijn er 2 soorten verdiensten. Allereerst je basissalaris, dit ligt in eerste instantie op 9,10 per gewerkt uur (23-jarige en ouder) en hier komt nog zo'n 20 procent aan vakantiegeld en vakantiedagen bij op.

Daarnaast is er ook een erg aantrekkelijk bonussysteem waardoor je nog leuk kunt gaan bij verdienen afhankelijk van je verkoopprestaties.

Bij interesse ontvang ik graag per email een CV zodat er telefonisch contact opgenomen kan worden om meer informatie te geven over het werk en de sollicitatieprocedure.

Eisen
Vlotte babbel
Doorzettingsvermogen

Over het bedrijf

Contact
Pieter van Olst

T. 06 345 51 133
E. pieter@arbeidsmakelaar.nl
W. www.arbeidsmakelaarvanolst.nl

Reageer op deze vacature