Terug naar resultaat

Locatie
Maastricht

Provincie
Limburg

Branche
Callcenter / Klantenservice

Dienstverband
Vast

Opleidingsniveau
MBO

Aantal uur
16 tot 40 uur

Vacature Vlaamstalige callcenter medewerkers Maastricht gezocht met SPOED!!

Vacaturenummer: 333140

Voor een bedrijf uit Maastricht zijn wij op zoek naar Vlaamstalige callcentermedewerkers die gaan bellen op de Belgische markt. Het bedrijf is goed te bereiken met OV, het ligt op loopafstand van CS Maastricht en je krijgt alle reiskosten vergoed als je in een straal van 50 km. woont.

Het werk kan zowel parttime als fulltime gedaan worden tussen de 16 en 40 uren per week waarvan minimaal 1 avond per week en 1 keer in de maand op zaterdag of een extra avond.

Je werk bestaat uit het bellen van particulieren of bedrijven die je producten aanbiedt als energieabonnementen, diepvriesproducten, telefoonabonnementen e.d. Je informeert de klanten over het product en vanuit deze informatie probeer je de interesse te wekken en het product te verkopen.

Van tevoren krijg je 1 dag training waarop je zowel een producttraining als verkooptraining plus script krijgt en je dus precies weet wat je moet doen en hoe je het aan moet pakken voordat je aan de slag gaat. Na deze training kun je direct starten en kom je rechtstreeks in dienst bij het bedrijf.

De werktijden kun je in overleg met je teamleider vaststellen tussen 9 uur in de ochtend tot half 10 in de avond kortom een hele flexibele baan waarin jij je werktijden zelf kunt bepalen.

Daarnaast zijn er 2 soorten verdiensten. Allereerst je basissalaris, dit ligt in eerste instantie op Ä9,67 per gewerkt uur (23-jarige incl. vakantiegeld). Dit loopt op naar mate je trainingen gaat volgen en doorgroeit. Het voordeel van werken in Nederland is dat je op het brutoloon gemiddeld 75 cent meer netto per uur overhoudt dan in BelgiŽ. Als je Nederlands en Frans (native) spreekt krijg je bovendien 1,- per uur extra en krijg je ook een nettotoeslag voor ziektekosten van 80,- per maand.

Daarnaast is er ook een erg aantrekkelijk bonussysteem waarmee je flink kunt bij verdienen. Veel medewerkers komen dan ook na de inwerkperiode met deze bonussen rond een bruto-uurloon van 12,- tot 15,- euro per uur uit en sommige medewerkers verdienen zelfs meer bonussen dan basissalaris.

Bij interesse ontvang ik een CV zodat er telefonisch contact opgenomen kan worden om meer informatie te geven over het werk en de sollicitatieprocedure.

Eisen
Vlotte babbel
Doorzettingsvermogen

Over het bedrijf

Contact
Pieter van Olst

T. 06 345 51 133
E. pieter@arbeidsmakelaar.nl
W. www.arbeidsmakelaarvanolst.nl

Reageer op deze vacature