Werkzoekende           

Uw persoonlijke Arbeidsmakelaar gaat op zoek met en voor u. Samen met u zal gekeken worden wat de wensen en mogelijkheden zijn. Niet alleen qua werkplek. Ook het type dienstverband zal besproken worden.

Mail uw cv en wensen. Dan zal uw Arbeidsmakelaar contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

376 resultaten gevonden

Opperman stratenmaker

't Harde | Vast | LBO

Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en ervan geniet om in de buitenlucht te werken. Je ondersteunt de stratenmaker bij allerlei voorkomende werkzaamheden: - Aangeven van hulpmiddelen (hamer, waterpas etc.) - Het schoonmaken van muur en/of ondergrond - Verplaatsen van zand/stenen - Het om maat maken van stenen - Oude bestrating verwijderen - etc.

Meer info

Monteur gezocht met spoed!

Dordrecht | Vast | LBO

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek een monteur. Als monteur ben je actief in het gebruiksklaar maken van nieuwe hoogwerkers voor uitlevering aan de klant. Daarnaast ben je bezig met het uitvoeren van onderhoud, en reparaties aan hoogwerkers. Wij bieden: Een uitdagende en afwisselende functie binnen een enthousiast en collegiaal team Een fulltime functie ...

Meer info

Monteur buitendienst, Constructiebankwerker lasser, Mig/Mag, Tig, Alu, Rvs, Staal

Zevenhuizen | Detachering / interim | MBO

Heb jij ervaring als constructiebankwerker en tevens als lasser zowel mig/mag als tig? Reageer dan snel want wij zijn opzoek naar jou! Als constructiebankwerker/lasser vervaardig je: Hekwerken Poorten Trappen Leuningen Constructies Kozijnen Deuren Puien Nog steeds enthousiast bel of app dan snel naar (06) 81515781 of stuur een email naar bart@arbeidsmakelaar.nl.

Meer info

Minikraanmachinist

Oss | Vast | MBO

Wij zijn met grote regelmaat op zoek naar een minikraanmachinist. Als kraanmachinist vind je het geen probleem om op zowel bekende als onbekende locaties te werken. In deze functie kun je flexibel ingezet worden op diverse kranen. Het is dan ook geen probleem om op verschillende kranen te werken en je bent ook bereid om ander werk aan te pakken. Je werkt zowel zelfstandig als i...

Meer info