Direct beschikbare kandidaten

De Arbeidsmakelaar zal altijd samen met u zoeken naar de beste oplossing. Arbeidsmakelaars bemiddelen in:

- uitzendkrachten
- ZZP-ers
- vaste krachten
- stagiaires
- oproepkrachten

Iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak. Daarom vinden wij voor u in de volle breedte van het aanbod op de arbeidsmarkt.

Pragmatisch en praktisch. Dat is de aanpak van de Arbeidsmakelaar. In de zoektocht naar de juiste persoon zal het functieprofiel de leidraad zijn.

105 resultaten gevonden

Zakelijke dienstverlening, advies/consultancy

Utrecht - HBO

Mijn kennis en affiniteit ligt in de commercie, HRM, bedrijfskunde, marketing en juridisch vakgebied. Deze unieke combinatie maakt mij allround inzetbaar. Resultaatgericht en afwisseling zijn belangrijke termen voor mijn werkomgeving. Mensen die mij goed kennen omschrijven mij als: ondernemend en initiatiefrijk persoon met veel energie. Durft confrontaties aan te gaan. Is adrem, kan krachtig communiceren en weet hierdoor anderen te overtuigen. Door mijn houding, voorkomen en gedrag wordt mij veel gegund. Iets op andere overbrengen gaat mij goed af. Mijn creativiteit, enthousiaste en lange termijnvisie worden door anderen gewaardeerd. Computervaardigheden: MS Office en verschillende geautomatiseerde systemen. Hobby’s: Films, hardlopen, muziek, reizen buiten Europa, schilderen, schrijven en squashen. Eigenschappen: Analytisch, commercieel, creatief, helikoptervieuw, initiatiefrijk, klantgericht, organisatie sensitiviteit, resultaatgericht en singnaleringsvermogen.

Meer info

Accountmanager, sales manager, recruiter

Huissen - HBO

Eigenschappen: Ik omschrijf mezelf als commercieel, resultaatgericht, gestructureerd, een doorzetter, sociaal, nieuwsgierig en een coach. Mensen omschrijven mij als resultaatgericht, enthousiast, initiator, organisatietalent, coach en sociaal.

Meer info